5 motive pentru care bărbații sunt respinși de femei

23 ian. 2023
5 motive pentru care bărbații sunt respinși de femei

Ai încercat vreodată să abordezi o femeie și, după câteva cuvinte, te-ai trezit respins? Nu e de mirare că ai plecat confuz și cu orgoliul rănit. Și nu ești singurul care trece prin așa ceva, au pățit-o și prietenii tăi de câteva ori.

Află care sunt cele 5 motive pentru care bărbații sunt respinși de femei. Aceste motive te vor ajuta să-ți schimbi strategia și să faci mișcări mai bune în ceea ce privește seducția.

Te consideră neîngrijit

Ai abordat-o pe stradă pentru că nu ai vrut să ratezi ocazia, însă barba ta eram cam nearanjată, tenișii prea uzați, iar hanoracul mult prea șifonat? Ai grijă, femeile sunt atente la aceste aspecte. Gândește-te că nici tu nu ai privi cu ochi buni o tipă care pare neîngrijită. Probabil, nici nu ți-ai dori să ieși cu ea.

Așa că, gândește-te de două ori înainte să abordezi o tipă și uită-te în primul rând cum te prezinți.

Vorbești urât

Femeile nu se simt în siguranță dacă le vorbești urât, mai ales dacă nu vă cunoașteți de mult timp și nu există niciun consimțământ cu privire la asta.

Așa că lasă expresiile de cartier acasă, indiferent că vrei să abordezi o tipă pe stradă sau că ești deja la întâlnire cu ea. Mai târziu, dacă ajungeți și în dormitor, după ce te-ai documentat cu privire la păreri Levitra, poți să o întrebi dacă-i face plăcere să vorbești mai colorat. Dacă nu, nu forța nota.

Insiști prea mult

Insistența exagerată nu face casă bună cu seducția (cel puțin, nu mereu), mai ales dacă ești la prima întâlnire sau abordezi prima oară o femeie. Dacă vezi că tipa respectivă nu vrea să continuați sub nicio formă, atunci e gata. Un bărbat adevărat știe când să renunțe.

Într-adevăr, sunt și cazuri în care unele femei se lasă greu de prins pentru că știu că acest lucru le face mare plăcere bărbaților. Însă, de cele mai multe ori, insistența nu e privită cu ochi buni.

Te apropii prea mult de ea

Apropierea de cineva poate să însemne două lucruri: intimitate sau intimidare. Probabil și tu ai vrut să intimidezi pe cineva la un moment dat și te-ai apropiat de el fără să-ți dai seama, cu scopul de a domina spațiul în care te afli.

Pentru o femeie pe care abia ai întâlnit-o, această apropiere poate să provoace un disconfort total. Păstrează distanța socială și nu te apropia mai mult decât e cazul.

Ești foarte arogant

O atitudine arogantă pune atât potențialele partenere pe fugă, cât și restul oamenilor. Nu e plăcut să stai de vorbă cu cineva înfumurat și vanitos. Fii atent la atitudinea pe care o ai, nasul pe sus nu e compatibil nici cu întâlnirile, nici cu relațiile pe termen lung.

Dacă ai un venit peste medie sau o mașină foarte scumpă, nu trebuie să te lauzi. Și nici cât ești de deștept sau că reziști mult în dormitor pentru că ai te-ai documentat cu privire la păreri Stud 100. Las-o pe ea să-și dea seama ce știi și ce nu știi.

În concluzie, evită tot ce s-a enumerat mai sus și vei avea parte cu siguranță de o partenera de nota 10 data viitoare.