HOROSCOP rune 12-18 iulie. Mihai Voropchievici vine cu previziuni complete pentru zodii pentru săptămâna care urmează

11 iul. 2021
HOROSCOP rune 12-18 iulie. Mihai Voropchievici vine cu previziuni complete pentru zodii pentru săptămâna care urmează
Mihai Voropchievici are o emisiunea săptămânală la Antena3

HOROSCOP rune 12-18 iulie. Mihai Voropchievici a fost din nou prezent sâmbătă seara la Antena 3, pentru a face public cel mai așteptat horoscop al săptămânii, horoscopul runelor. El a dat detalii importante și sfaturi fiecarei zodii în parte, pentru ca fiecare nativ să știe cum să gestioneze săptămâna care urmează. 

HOROSCOP rune 12-18 iulie. Mihai Voropchievici a ținut să atraga atenție că există mai multe zodii, care se vor confrunta cu ceva probleme în zilele următoare, în special când vine vorba de bani. Totuși nu sunt doar vești rele. Runele prevestesc și mult bine, așa că este înțelept să luăm pozitiv fiecare previziune.

HOROSCOP rune 12-18 iulie 2021 BERBEC

Berbecii sunt puși pe mutări. Se pare că de data aceasta vor cu orice preț sau să-și schimbe jobul sau locuința. Momentan reflectează la aceste aspecte și apoi vor lua cea mai bună decizie.

HOROSCOP rune 12-18 iulie 2021 TAUR

Pentru tauri se anunță o săptămână foarte plină, mult mai plină decât și-ar dori. Adica va fi cu muncă în exces, care va veni la pachet și cu mulți nervi. Fiți puternici! Astrele sunt de partea voastră!

HOROSCOP rune 12-18 iulie 2021 GEMENI

Gemenii vor discuta profund cu ceilalți membri ai familiei și astfel vor ajunge la niște concluzii care-i vor ajuta să-și rezolve problemele. Mare atenție! Nu se pune problema să rezolvați singuri ceva! Dacă nu veți cere ajutor, nu veți rezolva nimic!

HOROSCOP rune 12-18 iulie 2021 RAC

Pentru Raci săptămâna vine cu vești bune. Nu vor lipsi nici surprizele și când vine vorba despre surprize, trebuie să știți că vor fi unele plăcute. Se anunță cadouri, dar și bani!

HOROSCOP rune 12-18 iulie 2021 LEU

Leii au știut să aștepte și acum vin rezultatele răbdării. Va fi o săptămână bună, cu belșug. Deci trebuie să fiți fericiți pentru că astrele vor acționa în favoarea voastră.

HOROSCOP rune 12-18 iulie 2021 FECIOARĂ

Pentru Fecioare, runele au un sfat foarte important! Să aveți puțină răbdare. Nu este bine să forțați mâna norocului săptămâna viitoare, pentru că surprizele plăcute sunt făcute pentru cei care știu să aștepte.

HOROSCOP rune 12-18 iulie 2021 BALANȚĂ

Pentru balanțe, runele anunță că se va instala protecția divină. Deci vor fi în siguranță, vor avea parte de securitate, ceea ce înseamnă că vor trece cu bine de săptămâna care urmează.

HOROSCOP rune 12-18 iulie 2021 SCORPION

Scorpionii sunt puși pe ceartă săptămâna care urmează. Vor scandal. Însă runele le spun să stea calmi. Și apoi vor veni și veștile bune. Nu vă faceți griji, doar calmați-vă!

HOROSCOP rune 12-18 iulie 2021 SĂGETĂTOR

Săgetătorii sunt ca de obicei în priză, însă trebuie să tragă aer în piept și să se relaxeze. Nu au motive de îngrijorare. Cei apropiați lor sunt bine, nu au probleme de sănătate.

HOROSCOP rune 12-18 iulie 2021 CAPRICORN

Capricornii vor primi mesaje, de toate felurile. Urmează o săptămână în care se pune accentul pe comunicare și pe aceasta va fi concentrarea în zilele care vin.

HOROSCOP rune 12-18 iulie 2021 VĂRSĂTOR

Astrele prevăd o călătorie. Așa că ar fi bine să vă pregătiți! Vine vacanță,  totul este frumos! Poate să fie o călătorie mai lungă, mai scurtă. În tot cazul, aveți drumuri de făcut.

HOROSCOP rune 12-18 iulie 2021 PEȘTI

Peștii tot așteaptă să vină o schimbare în viața lor. Și chiar va veni, dar trebuie să aveți puțină răbdare. Fiți pozitici și lucruri bune se vor întâmpla!