Andreea Esca, OUT de la PRO TV? Ce i-au făcut colegii din trust e halucinant: ”M-a durut foarte tare…”

de:
18 sept. 2022
Andreea Esca, OUT de la PRO TV? Ce i-au făcut colegii din trust e halucinant: ”M-a durut foarte tare...”

Andreea Esca este una dintre cele mai longevive prezentatoare tv din România. Prezintă știrile PRO TV de mai bine de 20 de ani, însă asta nu înseamnă că mereu lucrurile au fost atât de roz.

Prezentatoare tv și-a amintit și momente în care a fost trădată de propri săi colegi, însă spune că a decis să lase totul în urmă. Nu a spus exact ce s-a întâmplat, cert este că ar fi vorba despre lucruri ”foarte rele”.

Odată cu vârsta însă și cu experiența, vedeta a început să vadă lucrurile complet diferit și a învățat și să reziste în fața presiunilor.

”Sunt oameni care mi-au făcut diverse lucruri foarte rele, iar eu uit complet, chiar uit. Adică în așa fel funcționează mintea mea încât mă întâlnesc cu cineva și încep să vorbesc, apoi altcineva îmi spune: „De ce vorbești cu persona aceasta, nu-ți aduci aminte ce a făcut?

Nu, chiar nu-mi aduc aminte. E un sistem de autoapărare care m-a făcut să pot să rezist atâta vreme. Și mai e ceva: cu vârsta, am devenit mult mai tolerantă, pentru că am trecut prin situații și experiențe care m-au făcut să nu mai judec”, a mărturisit Andreea Esca pentru Adevărul.

Moment super penibil pentru Andreea Esca

Un lucru nu l-a uitat niciodată Andreea Esca și anume momentul în care o filmare cu ea a devenit virală. S-a întâmplat înaintea jurnalului, iar prezentatoarea tv a înjurat atunci. ”Vezi că s-a f****t iar asta, că eu aud tot în casca mea”, a spus vedeta PRO TV la acel moment.

Acel eveniment nu l-a uitat nici astăzi, ba chiar a durut-o foarte mult. Vedeta PRO TV s-a simțit extrem de jenată, dar și trădată de cei apropiați, însă din nou a decis să mai lase de la ea. Cu toate astea, nici până acum nu a înțeles cine și de ce i-ar fi făcut un așa lucru.

”M-a durut foarte tare. Era ceva privat, era un moment din afara jurnalului și m-am simțit ca și cum m-a filmat cineva la mine în dormitor. Mi s-a părut o trădare din partea unor colegi de breaslă și n-am înțeles-o niciodată. N-am cum să înțeleg, pentru că eu n-aș face niciodată așa ceva. Dar nu înseamnă că toată ziua mă gândesc la asta. Unii oameni sunt așa…”, a spus Andreea Esca.