Simona Halep nu se mai ascunde. Cu cine s-a afișat imediat după divorțul de Toni Iuruc. NU cu Patrick Mouratoglou cum credea toată lumea

14 sept. 2022
Simona Halep nu se mai ascunde. Cu cine s-a afișat imediat după divorțul de Toni Iuruc. NU cu Patrick Mouratoglou cum credea toată lumea

Divorțul dintre Simona Halep și Toni Iuruc a venit ca un adevărat șoc pentru toată lumea. Cei doi au decis să își spună adio la doar un an de când a avut loc nunta la starea civilă. 

Din păcate, povestea de dragoste dintre Simona Halep și Toni Iuruc a luat final mult mai devreme decât se aștepta oricine. Cei doi și-au spus adio cu doar două luni înainte de a se cununa religios și la un an de când și-au spus „da” la starea civilă.

După ce s-au despărțit, au apărut numeroase zvonuri cu privire la motivul care a dus la această ruptură. În timp ce unii spun că este din cauza distanței dintre cei doi, există și oameni care cred că Simona Halep ar fi mai mult decât prieteni cu antrenorul ei, Patrick Mouratoglou.

Până acum, niciunul dintre ei nu a comentat aceste informații, așa că nu știm sigur care a fost motivul pentru care cei doi au ajuns la divorț.

Simona Halep își vede de viață

Chiar dacă divorțul nu este tocmai un moment de fericire, Simona Halep a decis să nu își plângă de milă ci să își vadă în continuare de viață. Mai mult decât atât, tenismena îi are aproape pe prietenii săi, care nu o lasă singură în această perioadă.

Sportiva chiar a publicat în mediul online o imagine în care apare alături de o prietenă la o ceașcă de cafea.

După semnarea actelor de divorț, sportiva a cerut să îi fie respectată intimitatea, iar subiectul să fie tratat cu decență.

„Eu și Toni am decis de comun acord să mergem fiecare pe drumul său. Am rugămintea ca presa să ne respecte intimitatea și să trateze cu decență și discreție acest subiect”, a spus Simona Halep la momentul respectiv.