A avut dreptate! S-a aflat cauza morții lui Costin Mărculescu. Ce au descoperit medicii

de:
11 iun. 2020
A avut dreptate! S-a aflat cauza morții lui Costin Mărculescu. Ce au descoperit medicii

Decesul actorului Costin Mărculescu a venit ca un șoc în lumea teatrului românesc. Acesta a fost găsit fără suflare, în cadă, din propria locuință, iar mai multe persoane apropiate au speculat ideea unui infarct. 

Acum însă, răspunsul a fost confirmat. Potrivit autopsiei realizate de medicii legiști, cauza decesului actorului Costin Mărculescu a fost într-adevăr un infarct, informează România Tv.

Rezultatul autopsiei a cofirmat speculațiile făcute de Mara Bănică, o prietenă faorte apropiată a actorului Costin Mărculescu.

„Eu sunt extraordinar de șocată. Am vorbit cu el în pandemie, cu el și cu mai mulți prieteni. Era cum îl știi tu în ultima vreme, rău îl știam cu toții că na, nu era foarte bine. Nu știu, cred și bănuiesc că a făcut infarct”, a spus Mara Bănică în cadrul unei emisiuni televizate de la Antena 1.

A mai chemat salvarea

„Acum 2-3 ani am chemat SMURD pentru că a avut o tensiune extrem de mare, intrase în panică, lăsase două numere de telefon: al lui Pepe și al meu, în cazul în care se întâmplă ceva. Când s-a făcut bine, eu am stat pe toată perioada cu el acolo, și i-am zis, săracul: «mă, dar tu ai înnebunit? Cum să lași numerele astea să le scrii?» și a zis că: «nu, domnule, că dacă pățeam ceva să mă înmormântați voi«.

El are un tată foarte, foarte în vârstă, din ce știu eu și o soră. O să vedem de mâine încolo ce… Va trebui înmormântat cumva și va trebui să vorbim cu familia să vedem de ce au nevoie. Eu sunt șocată efectiv”, a mai spus aceasta.