A explodat bomba la Caracal! Probleme mari pentru procurori: de ce nu rezolvă de fapt cazul

24 oct. 2019
A explodat bomba la Caracal! Probleme mari pentru procurori: de ce nu rezolvă de fapt cazul

Cazul Caracal stă să explodeze. Ies la iveală noi amănunte importante care țin pe loc ancheta. Mai multe probe au fost ignorate de către procurori care au parte acum de acuzații extrem de grave.

Încă de la începutul lunii august s-a cerut verificarea a mai multe posibile probe. Oamenii legii au ignorat cererile.

Posibile probe, ignorate de către anchetatori

Cererea de administrare de probe a fost depusă de către avocatul familiei Melencu. Tonel Pop le-a cerut celor de la DIICOT să fie verificate mai multe probe din curtea lui Gheorghe Dincă.

Avocatul a droit cercetarea înregistrărilor de pe camerele de supraveghere și ridicarea de urgență a înregistrărilor deținute de administrația publică. Dar asta nu e tot. Celor de la DIICOT li s-a cerut să fie expertizate excrementele animalelor ce se aflau în curtea lui Gheorghe Dincă, pentru a se constata dacă au mâncat carne de om.

Există posibilitatea ca animalele să fi fost hrănite cu trupurile fetelor, iar astfel s-ar explica o formă de dispariție a cadavrelor și doar incinerarea unor resturi. „Având în vedere cele de mai sus, considerăm o greșeală procedurală foarte mare, faptul că s-a pătruns în câmpul infracțional fără a exista protecția procedurală de necontaminare și că în aceste condiții improprii au fost extrase de la locul faptelor, animalele, inclusiv prin posibila distrugere a probelor”, se arată în docuentul prezentat de România TV.
Documentul specifică faptul că nu s-a primit niciun răspuns prin ordonanță de la DIICOT. O ipoteză cerută să fie luată în calcul, în cadrul anchetei, a fost ignorată de anchetatori. „Procurorul mi-a zis ca nu analizeaza gainatul la pasari. Din excremente de caine a dat-o in altele”, a declarat Tonel Pop în direct la România TV.

Monstrul Gheorghe Dincă a recunoscut că le-a răpit, sechestrat, violat și ucis pe Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu. Mai mult, este posibil ca mai multe fete să fi căzut victim monstrului din Caracal.