A înșelat-o Mădălin Ionescu pe Cristina Șișcanu? Dezvăluiri dureroase făcute de vedetă

de:
22 iun. 2022
A înșelat-o Mădălin Ionescu pe Cristina Șișcanu? Dezvăluiri dureroase făcute de vedetă

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu sunt împreună de mult timp, însă asta nu înseamnă că nu circulă și zvonuri cu privire la o ruptură între cei doi. Constant cuplul a negat aceste aspecte, însă dezvăluirile vedetei spun cu totul altceva.

La un moment dat, Cristina Șișcanu a vorbit despre bărbatul perfect pentru ea, ba chiar a punctat destul de clar infidelitatea, lucru care poate lăsa loc de interpretări.

Deși nu recunoscut dacă a fost sau nu înșelată de Mădălin Ionescu, Cristina Șișcanu a dat de înțeles că este o fire destul de tranșantă când vine vorba de o relație.

Fiecare alege să trăiască cum vrea, cum simte, însă, totuși, sunt împotriva promovării unor idei care, din punctul meu de vedere, nu sunt sănătoase pentru generațiile care vin. Probabil că peste câțiva zeci de ani oamenii nu se vor mai căsători, nu vor mai întemeia familii, mie mi-e frică să dispară iubirea, practic, latura aceasta romantică, chimia”, a mărturisit vedeta pe contul de socializare.

Pentru Cristina Șișcanu, un bărbat adevărat este unul care își cunoaște bine sentimentele și care își apreciază soția. I-a greșit însă Mădălin Ionescu? Nu știm, dar cert este că vedeta nu ar accepta o asemenea situație, căci este conștientă că nu i-ar face bine nici ei, dar nici partenerului său.

A fost înșelată Cristina Șișcanu?

Mai mult de atât, Cristina Șișcanu nu susține nici ideea unei relații deschise, care în opinia ei nici nu poate să existe vreodată.

”Eu văd că un bărbat este cu adevărat șmecher atunci când este cu adevărat bărbat, când este stăpân pe sentimentele pe care le are, când își iubește soția, când își alege o femeie demnă de el și cu care construiește, pe care o respectă și căreia îi este fidel. Un bărbat care chiar știe ce vrea.

Nu un bărbat care este căsătorit și lui i se scurg ochii după alte femei. Atunci el are o problemă. Nu există așa ceva. Să fii șmecher că umbli cu alte femei, când tu ai o soție acasă”, a mai dezvăluit vedeta.

Cui îi face bine așa ceva? Din punctul meu de vedere, chiar dacă unii spun că trăiesc într-o relație deschisă, n-are cum să-ți facă plăcere să știi că partenerul tău se duce cu altele și invers, tu ca bărbat, știind că nevasta ta se duce cu alții. Oricât de deschisă ar fi relația aia. N-ai cum, nu există”, mai scria vedeta la un moment dat.