A slabit rapid și ușor! Mirabela Dauer dezvăluie cum să scapi de kilogramele în plus fără să ții dietă

25 aug. 2020
A slabit rapid și ușor! Mirabela Dauer dezvăluie cum să scapi de kilogramele în plus fără să ții dietă

Vrei să slăbești, însă ți-e prea greu să te conformezi dietelor stricte, sau și-e frică ca acestea să nu-ți afecteze sănătatea? În cazul acesta, urmează exemplul Mirabelei Dauer și sscapă de kilogramele în plus fără să respecți vreo dietă strictă.

Mirabela Dauer a ajuns la 71 de ani. De-a lungul anilor, artista a încercat mai multe diete stricte, însă fără rezultat. Ba mai mult, aceasta s-a și îmbolnăvit detul de grav, din cauza dietei Dukan.

Cum a reușit Mirabela Dauer să slăbească?

După testarea mai multor diete, fără succes, artista a început să apeleze la o metodă simplă care i-a întrecut așteptările: consumă dimineața apă fiartă cu lămâie.

„De 3 ani si 6 luni, beau apa fiarta cu lamaie pe stomacul gol, dimineata. Mi s-a strans stomacul. Mi-am propus sa slabesc. Imi e foarte bine din toate punctele de vedere.

Cand ma trezesc, imi beau apa cu lamaie si apoi trebuie sa stau o ora,” a declarat Mirabela Dauer in cadrul emisiunii Dincolo de aparente, de la Antena Stars.

Astfel, Mirabela Dauer a reușit ca într-o perioadă scurtă să slăbească 9 kilograme urmând această metodă, toate acestea fără să se abțină de la mâncare.