A treia victimă a lui Gheorghe Dincă! Au găsit-o decapitată: Ce spun anchetatorii

28 aug. 2019
A treia victimă a lui Gheorghe Dincă! Au găsit-o decapitată: Ce spun anchetatorii

Cazul Caracal ia o amploare extrem de mare. Se pare că anchetatorii au intrat pe o nouă pistă de-a dreptul înfricoșătoare. Ar avea indicii care i-ar duce către o a treia victimă a monstrului Gheorghe Dincă.  

Din primele informații, confirmate și de către DIICOT, ar fi vorba despre o tânără care a fost ecapitată și I s-a abandonat trupul într-un parc. Chiar procurorul șef al DIICOT, Felix Bănilă, a recunoscut că procurorii nu exclud varianta existenţei unei a treia victime a lui Gheorghe Dincă.

Ce spune Dincă despre fata decapitată

Unele surse judiciare citate de Antena 3 spun că anchetatorii l-ar fi întrebat pe Gheorghe Dincă despre cazul tinerei care a fost găsită decapitată într-un parc din Craiova.Oribila crimă s-a întâmplat în urmă cu patru ani. Gheorghe Dincă a negat legătura sa cu acest caz.

Cine este fata decapitate în parc

Alexandra Goghez a dispărut de acasă în 2015. A fost găsită decapitată în parcul Romanescu din Craiova. Fata a dispărut în urmă cu 4 ani, în timp ce se întorcea de la serviciu, prin Parcul Romanescu, din Craiova. Părinții au mers la poliție, iar acolo li s-a spus că poate fata a plecat cu un băiat. După trei săptămâni, un trecător a găsit trupul neînsuflețit al adolescentei, însă criminalul nu a fost găsit nici până astăzi.

Monstrul Gheorghe Dincă a recunoscut că le-a răpit, violat și ucis pe tinerele Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu. După ce le-a omorât, Dincă le-ar fi ars trupurile.