Acesta este considerat cel mai bun serial din toate timpurile. Producatorii pregatesc acum continuarea lui

22 oct. 2019
Acesta este considerat cel mai bun serial din toate timpurile. Producatorii pregatesc acum continuarea lui

Acesta este serialul TV care va rupe toate topurile! Milioane de fani așteaptă premiera. Au ieșit la iveală deja detaliile întregului proiect.

Cel mai bun serial TV din toate timpurile va avea parte de o continuare pe măsură. Celebrul Steven Spielberg a pus la cale un nou proiect.

Serialul care va rupe toate topurile

Acesta este serialul care va rupe pur și simplu toate topurile. Regizorul Steven Spielberg a semnat contractul cu cei de la Apple pentru producerea unui serial intitulat Masters of Air. Este, de fapt, o continuare a Band of Brothers.

Band of Brothers a rupt audiențele în 2001. A fost o colaborare de zile mari între Steven Spielberg și Tom Hanks. Serialul de 10 episoade a făcut valuri la nivel global. A câștigat un Glob de Aur, șase premii Emmy și, conform IMDb, este cel mai bun serial TV din toate timpurile. Singurele producții din categoria TV cu un rating un pic mai mare decât mini-seria de război sunt producțiile BBC Planet Earth și Planet Earth 2, dar acelea sunt documentare.

După 9 ani, aceiași Steven Spielberg și Tom Hanks au produs The Pacific, tot pentru HBO. O altă producție cu un buget foarte generos, aceea s-a bucura de asemenea de numeroase distincții. În 2019 însă, se pare că HBO nu mai vrea să arunce banii pe producții de război. Apple, în schimb, abia așteaptă să-și asocieze serviciul de streaming cu nume mari din industrie.

Noul serial va avea premiera anul viitor

Continuarea la Band of Brothers și The Pacific, cu Steven Spielberg și Tom Hanks în spate, va ajunge pe Apple TV+ anul viitor. Numele viitorului serial este Masters of the Air. Acțiunea se desfășoară tot în Al Doilea Război Mondial, la fel ca în cazul mini-seriilor anterioare.

Producția Apple se va baza pe cartea cu același nume scrisă de istoricul Donald Miller. Masters of the Air este o documentare a contribuției piloților din divizia a opta din Forțele Aeriene Americane în Al Doilea Război Mondial. Divizia a opta a fost cea mai mare dintre toate cele care au activat în Europa de Vest.
A participat atât la acțiunea din Normandia, cât și la cea din Dresden. Spielberg și Hanks au încercat să ecranieze acest volum istoric din 2013. Scenariul va fi redactat de John Orloff..