Acuzații grave la adresa lui Cristian Tudor Popescu. Legătura secretă cu PSD și Gabriela Firea

16 sept. 2020
Acuzații grave la adresa lui Cristian Tudor Popescu. Legătura secretă cu PSD și Gabriela Firea

Se ascut săbiile în campania electorală pentru București. Sondajele arată că Gabriela Firea și Nicușor Dan sunt umăr la umăr, iar câștigătorul se va decide în funcție de prezența la vot. Un număr mare de alegători la urne l-ar favoriza pe candidatul dreptei, în timp ce PSD mizează pe electoratul său fidel și disciplinat, dar care nu are potențial de creștere.

Înregistrările cu Nicușor Dan, care ar fi intervenit la un funcționar, angajat la Primăria Sectorului 4, pentru a-l favoriza pe un om de afaceri fac turul televiziunilor și al rețelelor de socializare. Nici Cristian Tudor Popescu nu putea lipsi din masa mare de analiști care au comentat pe subiect. Doar că replicile lui acide o luminează mai degrabă pe Gabriela Firea, ceea ce l-a deranjat teribil pe jurnalistul Laurențiu Ciocăzanu, care a făcut o serie de acuzații grave la adresa lui CTP pe facebook.

De precizat că funcționarul angajat la Primăria Sectorului 4 este fost reporter la RTV și este greu de crezut că Nicușor Dan ar fi încercat să facă trafic de influență fix la apropiatul lui Daniel Băluță, primarul PSD al Sectorului 4.

CTP este un comunist. Îndeamnă alegătorii să voteze Gabriela Firea

Redăm integral mesajul lui Laurențiu Ciocăzanu, postat pe facebook:

„CTP comunist a fost, comunist rămâne. S-a aliat cu Sputnik și propaganda rusă de la Voluntari, pentru a-l demola pe Nicușor Dan. Dezinteresat de adevăr și disperat după imagine, cel care servea odinioară ”Adevărul” pro-Mineriadă a pus rapid ”botul” la șopârla Budencei și s-a trezit să bată din palme ca o țață Capitală.

Chipurile, ca s-arate că e ”imparțial”, că e Zeul presei distruse de el însuși cu mogulii lui din anii 90, că are cojones ce-ar putea s-o bucure pe beneficiara mizeriilor anti-Nicușor Dan, ba chiar că e dispus să pozeze nud chiar pe Capela Sixtină, doar să-l bage și pe el în seamă ”duamnele” cu dare de mână bugetară.

Pînă acum, tovarășul poza în proletar de presă, mai nou se târăște ca un cerșetor la poalele celei pe care organul oficial de propagandă al Moscovei o laudă cu verzale și multe semne de exclamare, pentru că l-a ”dat în vileag” pe singurul candidat care poate smulge Bucureștiul din mâinile clanurilor.

În realitate, ”dezvăluirea” pentru care s-a excitat public ziaristul sabotor al intrării României în NATO, în vremea ”Adevărului” securistic, este o frecție pe care niciun om de presă serios n-ar lua-o și n-a luat-o în seamă. De ce?

Pentru că e ZERO barat, nu dovedește nimic decât în mințile gazetarilor care se prefac săraci, pozând din mașini Dacia de expoziție, dar stau în cartier de lux și numără zilnic banii de care nu se mai satură niciodată.

Și mai e ceva: când un astfel de atac vine de la nevasta lui Pandele, via dezmățata ei tovarășă, mai întâi taci, dacă vrei să te ia lumea în serios, apoi spui pe voce joasă, nu behăind ca o girafă disperată, că preferi să nu comentezi astfel de inepții PSD-iste și, la final, îți ceri tu iertare românilor, în numele flașnetelor neobolșevice, pentru gogomănia ordinară pe care au pus-o la cale, împotriva interesului bucureștenilor și în favoarea mafiei cu sediul lângă Gigi Becali.

Așa a fost mereu cel botezat CTP. Când Iliescu stăpânea țara, se trăgea de șireturi cu ”minerii” politici ai lui Adrian Năstase, blătuia cu Cristoiu, Nistorescu, Tinu, Tucă, Sârbu și alți baroni de presă, lăsând să moară breasla fraierilor de ziariști onești, care aveau interzis să scrie de afacerile Ciumei Roșii pentru că așa stabiliseră mogulii Clubului Român de Presă, pe care cu onor îl conducea ”maestrul” CTP.

Ulterior, s-a refugiat pe unde-a putut, mai nou face pe niznaiul pe la o televiziune de știri care încă nu s-a prins cu cine stă la masă și, în realitate, joacă pe mâna aceluiași sistem pe care l-a servit mereu cu credință talibană, tocmai el, ateul declarat după modelul liber-cugetătorului Ion Iliescu.

Mesajul lui CTP – de invitație cu mantă la ”votați Gabriela Firea!” – nu e nicio surpriză. Dar nici nu-și va atinge scopul. Bucureștenii s-au trezit deja, iar românii se uită la așa ceva ca la circotecă marca ”Scînteia Poporului” – ziarul ce avea să nască cea mai toxică specie de presă, care, iată, nu se dă dusă nici azi.

Ca un veritabil soldat uitat în tranșeele smintelii publice, CTP a rămas să apere ”moștenirea roșie” ce ne-a mâncat ficații vreo 75 de ani, iar visul său e simplu, rece și plin de gheață otrăvită, ca figura încremenită în comunism ce i-a rămas lipită de față: să fie mumificat precum Lenin și pus la păstrare în muzeul presei vândute, iar famiglia din Pipera să-i plimbe moaștele cu autocarele votanților credincioși corupției, apoi să-l aducă înapoi în locul tainelor murdare de presă de care nu s-a lepădat niciodată: la Casa Scînteii. Amin!”, a scris jurnalistul pe facebook.