Adela Popescu are un nou coleg la PRO TV! Cine l-a înlocuit pe Cove la Vorbește lumea

30 aug. 2021
Adela Popescu are un nou coleg la PRO TV! Cine l-a înlocuit pe Cove la Vorbește lumea
Adela Popescu

Plecarea lui Gabriel Coveșeanu, cunoscut ca și Cove de publicul larg, de la cârma emisiunii Vorbește lumea a luat pe toată lumea prin surprindere. Actorul a fost încă de la început în proiect și i-a ținut bine locul Adelei Popescu, când aceasta a lipsit, fiind în concediu de maternitatea.

Odată cu lansarea grilei de toamnă, oficialii PRO TV au transmis și faptul că Adela Popescu va reveni pe micile ecrane, dar nu au spus și cine va fi înlocuitorul lui Cove. Surpriza a venit în direct luni, 30 august.

Cine l-a înlocuit pe Cove la Vorbește lumea

Shurubel are 33 de ani și este un om de radio consacrat. Numele real al acestuia este Andrei Lăcătuș, iar timp de zece ani publicul i-a cunoscut mai mult vocea, iar acesta a apărut foarte rar pe TV. Același lucru este valabil și pentru Bogdan Ciudoiu, care tot de la Virgin Radio provine. Cei doi îl vor înlocui pe COVE.

În urmă cu un an, Shurubel a dezvăluit că dorește să se orienteze mai mult pe stand up comedy, să scrie scenarii și chiar versuri pentru melodii hip-hop. Mai mult el a spus că are nevoie de o pauză și că este timpul să petreacă mai mult timp alături de soția sa, Iulia.

„Am decis ca ăsta să fie ultimul meu sezon de radio, iar când luăm vacanţă o să înceapă o perioadă de stat cu mine, de descoperit cine sunt şi ce sunt în stare să fac în drumul spre fericirea mea”, spunea Shurubel dupe demisia de la radio, potrivit paginademedia.ro.

Dar iată că pauza nu a ținut foarte mult, iar el a primit o ofertă greu de refuzat. PRO TV i-a propus să vină în echipa emisiunii Vorbește lumea și se pare că el nu a stat prea mult pe gânduri. Acum este noul coleg al simpaticei Adela Popescu.

Cine este Bogdan Ciudoiu

Bogan a fost DJ și Voice Over la UTV, dar a lucrat și la Virgin Radio. Acesta este căsătorit și a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării.

Înainte a fost și DJ la Pro FM, posibil în perioada în care postul de radio era tot în trustul PRO.