Adelina Pestrițu a dat marea lovitură! A umilit multe vedete de la noi. Ce a câștigat

02 nov. 2019
Adelina Pestrițu a dat marea lovitură! A umilit multe vedete de la noi. Ce a câștigat

Adelina Pestrițu, una dintre cele mai cunoscute vdeete din România, a dat o lovitură multor celebrități de la noi și a confirmat faptul că este un nume sonor în showbiz-ul autohton.  

Mai precis, Adelina Pestrițu a câștigat titlul de „Cel mai bun influencer din România în 2019,” decernat de către E! People Choice Awards.

Conform unui comunicat de presă, Pestrițu a câștigat titlul în urma voturilor oamenilor de pretutindeni înregistrate în perioada 4 septembrie – 18 octombrie. Diferența intre Adelina Pestrițu si următorul clasat a fost de mai mult de un million de voturi.

Cu lacrimi in ochi, vedeta a urcat pe scenă pentru a primi premiul venit special din Los Angeles pentru gala de decernare locală, care a avut loc pe 31 octombrie, la Nuba.

Astfel, românca va participa la gala internațională E! People’s Choice Awards din 10 noiembrie, care va avea loc in Statele Unite ale Americii, unde sunt asteptati vedete de talie mondială precum Kim Kardashian, Taylor Swift, Ariana Grande, Billie Eilish, Miley Cyrus, Camila Cabello, Pink, Cardi B, Ed Sheeran sau Drake.

„Vom trăi împreună visul american și promit să fiți martori când o să o invit pe Kim Kardashian să facem o poză împreună,” a declarat Adelina.

Cunoscuta vedetă din România are o comunitate online de peste trei milioane de oameni și este fondatoare a site-urilor www.edamagazine.ro si www.byeda.ro.