Adevărul despre audiența Vocea României. Ce se va întâmpla cu Irina Rimes începând de săptămâna viitoare

18 sept. 2022
Adevărul despre audiența Vocea României. Ce se va întâmpla cu Irina Rimes începând de săptămâna viitoare

Dacă SuperStar România, emisiunea pe care PRO TV a mizat anul trecut, nu reușea să se impună ca lider de audiență, ei bine acum se pare că producătorii au tras din nou lozul norocos. Vocea României este foarte bine primită de public, iar Irina Rimes și Tudor Chirilă sunt sarea și piperul show-ului.

La SuperStar România micuța artistă fusese înlocuită cu Raluka, dar feedback-ul de la public a adus-o înapoi, iar acum pare mai ambționată ca niciodată să câștige această ediție.

Antrenorii au început să-și formeze echipele și se luptă cu toate forțele pentru a avea cele mai bune voci! Lacrimi, zâmbete, emoție, momente spectaculoase și multă muzică – au fost ingredinetele care i-au făcut, aseară, pe telespectatori să fie cu ochii pe Vocea României.

Cum stă Vocea României în audiență

Vocea României a fost lider absolut de audiență aseară, în intervalul 20:27 – 23:03, în rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD. Emisiunea a înregistrat 7.2 puncte de rating și 25.0% cotă de piață, în timp ce televiziunea de pe poziția secundă avea 4.1 puncte de rating și 14.3% share.

Aproape 1.3 milioane de telespectatori din întreaga țară au urmărit emisiunea, iar în minutul de maximă audiență, de la 20:48, aproximativ 1.7 milioane de români se uitau la Vocea României.

Concurenți cu povești impresionante, determinare și voci incredibile au reușit să treacă mai departe și să-și croiască drum pe scena de la Vocea României. Denis The Motans a adus în echipa lui primul cuplu, iar Cristina și Victor vor lupta împreună în competiție. „Mi-ar plăcea foarte mult să lucrăm împreună, pentru că sunteți duet. E mai greu lucrul la duet!”, a menționat Irina Rimes.

Vinerea viitoare, de la 20:30, ne așteaptă o nouă ediție din etapa audițiilor pe nevăzute, unde vom vedea noi concurenți care vor face scena Vocea României să vibreze. Emisiunea poate fi urmărită, în avans, pe VOYO.