Adevăruri nespuse despre Mihai Gâdea. Cum se comportă acesta cu oamenii obișnuiți când nu sunt camerele pe el. Detalii neștiute până acum

09 sept. 2021
Adevăruri nespuse despre Mihai Gâdea. Cum se comportă acesta cu oamenii obișnuiți când nu sunt camerele pe el. Detalii neștiute până acum

Mihai Gâdea este unul dintre cei mai influenți jurnaliști ai ultimilor 20 de ani. Acesta s-a impus pe piața media încă de la început ca lider de audiență și foarte rar a fost depășit pe publicul tânăr, cu studii superioare. Acesta este nu doar moderator al emisiunii sale, Sinteza Zilei, dar și CEO la Antena 3.

Mulți îl cunosc pe Mihai Gâdea, cel care apare la televizor, dar puțini știu detalii despre OMUL Mihai Gâdea.

Pe Mihai Gâdea l-am cunoscut acum mai bine de an, când urma să lucrez la Antena 3, ca redactor șef pe online, după ce demisionasem de la Capital. Îl văzusem de multe ori la televizor și mă pregătisem psihologic pentru întâlnirea cu poate cel mai influent lider de opinie în momentul de față. Chiar m-am îmbrăcat foarte scorțos, ca să par și eu cât mai serioasă și impunătoare. Îmi pregătisem și un speech și aveam câteva cuvinte notate pe hârtie ca să nu mă încurc. În general când am emoții am tendința să spun lucruri stupide pe alocuri.

Poți fi fan sau nu al lui Mihai Gâdea, dar…

Dar surpriză, Mihai Gâdea m-a întâmpinat într-o ținută foarte casual, chiar stilul rock i-aș spune și cu o atitudine relaxată și prietenoasă. Eu nu mi-l puteam imagina decât în costum și foarte distant. Doar că el… se comporta ca un om normal… și când spun normal este ceva waw. Normalitatea a devenit excepția în societatea de astăzi pentru că este pe cale de dispariție, așa că am fost luată prin surprindere.

Am uitat și speech-ul și nu mi-am mai găsit nici hârtiuța. Dar nici nu am mai avut nevoie pentru că discuția a fost una cât se poate de prietenoasă și constructivă. Poți fi fan sau nu al lui Mihai Gâdea, poți fi sau nu de acord cu el, dar nimeni nu poate nega că este un profesionist desăvârșit în ceea ce face și un lider incontestabil. Din punctul meu de vedere este un reper în industria comunicării. Stăpânește această artă ca nimeni altcineva.

Mie așa mi-a rămas în minte atunci. Aventura mea la Antena 3 a durat doar vreo trei luni, timp în care am vrut să plec de mai multe ori. Despre presiunea exercitată de terți asupra mea în acea perioadă o să povestesc cu altă ocazie, ca să nu mă îndepărtez de la subiectul de astăzi, despre care și așa îmi este foarte greu să scriu.

Ideea este că de fiecare dată când mă simțeam într-un soi de colaps, Mihai Gâdea era acea voce care știa cum să așeze lucrurile. Te și liniștea, te și motiva, iar la final aveai speranța și credința că totul va fi bine. Și te apucai de lucru cu calm și bucurie totodată. Mihai Gâdea știa să fie și liderul care să te împingă spre perfomanță, dar și omul care să-ți dea încredere că ești și poți orice.

Am plecat de la Antena 3 când evident Mihai Gâdea era în concediu. Nu m-am certat cu nimeni, pur și simplu am plecat și am ales să mă concentrez pe proiectele mele personale.

Noaptea fatidică de 6 august, un coșmar pe care nu-l pot uita

Și iată că ajungem pe 6 august 2021. Citește întreaga poveste pe VoceaBanilor.ro.