Adio Andreea Mantea! Am aflat cine sunt marii câștigători ai primului sezon Casa Iubirii! Surpriza este imensă

11 ian. 2023
Adio Andreea Mantea! Am aflat cine sunt marii câștigători ai primului sezon Casa Iubirii! Surpriza este imensă

Cel de-al doilea sezon Casa Iubirii va avea premiera pe 16 ianuarie, la fel ca și Miresa de pe Antena 1. Tot Andreea Mantea va fi gazda show-ului, iar aceasta se arată foarte încrezătoare în ceea ce urmează. Până atunci, însă mai este o finală de difuzat, iar noi am aflat deja rezultatele.

Contul anonim de Instagram, Viperele Vesele a anunțat deja de sâmbăta trecută că în marea finală se vor califica la fete Larisa, Nicoleta și Bianca, iar la băieți Sorin, Ionuț și Radu.

Cum Sorin și Nicoleta sunt singurii care mai formează un cuplu, toată lumea a mizat pe faptul că ei vor fi marii învingători. Ei bine, nu. Kanal D a produs din nou o mare surpriză.

Cine sunt marii câștigători ai reality show-ului Casa Iubirii

Larisa, una dintre cele două gemene și o veterană a show-ului a fost preferata publicului de multe ori și ea își va adjudeca primul trofeu Casa Iubirii la fete. Fostul ei iubit, Ionuț va fi pe locul 2, la fel ca și Nicoleta.

La băieți pe locul 1 s-a situat Sorin, care a fost de foarte multe ori clasat pe locul 1 în preferințele publicului, așa că aici nu este o surpriză chiar atât de mare. Anunțul a fost făcut de Viperele Vesele, pe contul de Instagram, unde sunt postate de asemenea și alte informații extrem de interesante.

Publicul își va lua așadar rămas bun de la Andreea Mantea și de la vechii concurenți din Casa Iubirii, dar cu prezentatoarea Kanal D se vor revedea pe 16 ianuarie cu un sezon nou, care promite mult.