Adio CEC Bank! Banca Transilvania oferă aproape GRATUIT clienților aceste servicii! Mulți români vor dori să-și deschidă cont aici

de:
04 apr. 2023
Adio CEC Bank! Banca Transilvania oferă aproape GRATUIT clienților aceste servicii! Mulți români vor dori să-și deschidă cont aici

Banca Transilvania a lansat o super ofertă pentru clienții săi. Cu mai puțin de 30 de lei poți să beneficiezi de facilități la care clienții altor bănci doar visează.

Pentru cei care nu știu, Banca Transilvania le pune la dispoziție românilor  Pachetul de cont curent Nelimitat în varianta 100% online. Acesta poate fi accesat de clienți noi, dar și de cei vechi.

Și totul ce cuprinde pachetul Nelimitat și cât costă? Vorbim despre produsele și serviciile necesare desfășurării business-ului curent al IMM-urilor: card de business, online banking, alertă pe cont etc.

Astfel, principalul beneficiu este gratuitatea la plăţi şi încasări la peste 300.000 de antreprenori din România, precum şi la plăţi/încasări în orice valută, în oricare țară.

De asemena, conform celor de la Banca Transilvania, cardurile de business din pachet vin cu avantajele oferite de BT pe carduri: posibilitatea de înrolare în aplicația BT Pay – devenind astfel carduri digitale -, asigurare de călătorie, taxback etc.

Acest pachet asigură de asemenea predictibilitatea cheltuielilor lunare cu serviciile bancare. Pentru antreprenorii care au nevoie și de numerar, primele 5 ridicări de la ATM BT sunt incluse în pachetul de bază.

Veste bună e că antreprenorii pot alege însă online oricare dintre celelalte variante Nelimitat, în funcție de extraopțiunile dorite.
Există 4 variante, în funcție de numărul de operațuni lunare, iar prețurile pornesc de la 29 de lei pe lună și ajung până la 129 de lei pe lună.

Ce facilități ai la Banca Transilvania cu doar 29 de lei pe lună

”Nelimitat de bază în rețeaua BT: număr nelimitat de operațiuni între clienții BT IMM, 5 retrageri gratuite de la ATM-urile proprii (cu păstrarea limitei actuale pentru retrageri/cont la 10.000 de lei), card Visa Business Silver, BT24 Internet Banking şi Mobile Banking, 40 de notificări pe cont (29 lei/lună);

Nelimitat în rețeaua BT + 10 operațiuni interbancare în lei sau valută (46 lei/lună);

Nelimitat în rețeaua BT + 25 de operațiuni interbancare în lei sau valută (76 lei/lună);

Nelimitat All Inclusive: număr nelimitat de plăți, în orice valută (abonament: 129 lei/lună)”, anunță cei de la Banca Transilvania.

Sursa citată mai precizează că acest pachet reprezintă o oportunitate importantă pentru antreprenori. Aceștia pot efectua transferuri gratuite, instant. De asemenea, facilitățile nu se opresc aici.

”Nelimitat înseamnă, de asemenea, cea mai mare comunitate de antrepreori din România, în cadrul căreia clienții BT pot face între ei transferuri gratuite, operate instant. Cum 40% dintre firmele din țară au cont la Banca Transilvania, tot atâtea au plăți/încasări gratuite și pe loc”, spuneau reprezentanții băncii.