Adio Chef Cătălin Scărlătescu! Doina Teodoru îi dă lovitura fatală după ce a apărut la Chefi la Cuțite! Ce s-a întâmplat apoi

23 sept. 2022
Adio Chef Cătălin Scărlătescu! Doina Teodoru îi dă lovitura fatală după ce a apărut la Chefi la Cuțite! Ce s-a întâmplat apoi

Chef Cătălin Scărlătescu și-a găsit jumătatea la 50 de ani, în persoana frumoasei actrițe în vârstă de 32 de ani, Doina Teodoru. Se poate spune că până acum i-a plăcut mult viața de burlac și să cucerească un număr mare de femei. O întâlnire neașteptată în Vama Veche i-a pus capac.

Celebrul chef a fost cucerit complet de fosta câștigătoare iUmor și de acolo relația a evoluat frumos. Scărlătescu a mers și la America Express cu Doina Teodoru și conform surselor VoxBiz.ro a ajuns până în etapa finală.

Doina Teodoru a apărut zilele acesta și la Chefi la Cuțite și i-a dat lovitura fatală iubitului său. Aceasta a gătit și a prezentat un număr de roast prin care a demonstrat că poate atrage atenția publicului și singură.

Videoclipul de 17 minute, care reprezintă apariția ei în show-ul culinar a strâns în mai puțin de 24 de ore peste 500.000 de vizualizări și se află pe locul 2 în trending Youtube.

Doina Teodoru a devenit virală! Roast acid la adresa iubitului Scărlătescu

”Într-adevăr am auzit că a fost un mare crai și asta m-a ținut un pic pe loc, pentru că eu căutam o relație serioasă. Dar a insistat foarte mult, ca să mă asigure că-și dorește ceva serios. Iar relația a evoluat incredibil de frumos. La un moment dat a declarat că el cucerește femeile cu sinceritatea lui și că ultima armă este gătitul. Dacă femeia nu cedează în niciun fel, îi gătește. Eu nu știu ce să-nțeleg, pentru că mie mi-a gătit de la a doua întâlnire, deci presupun că a fost pus în dificultate rău de tot”, a dezvăluit Doina Teodoru. A urmat apoi roastul său extrem de acid la adresa lui Scărlătescu, care a devenit viral.

”Te-ai făcut băiat de casă! Nu credeam c-o să se întâmple asta vreodată”, a comentat Chef Bontea. ”Știam că vei veni, pentru că așa mi-ai promis de dimineață. Dar eu te-așteptam în culise”, i-a spus Cătălin Scărlătescu iubitei sale, înainte de a o săruta și a-i dărui, vizibil emoționat, buchetul de flori pregătit pentru ea.

După roastul Doinei a urmat și ridicarea cloșurilor, pentru a afla verdictul dat preparatului ei – fără să știe că farfuria fusese creația iubitei lui, Scărlătescu acordase cuțitul după degustare. Descoperind, însă, că nu a primit cuțit din partea lui Sorin Bontea, Doina a reacționat cu umor: ”Bontea, mai vin o data pentru asta. Tu vei fi starul!”.