Adio Gabi Bădălău! Bianca Drăgușanu iubește din nou și a plecat în vacanță. Cine este noul bărbat din viața ei

24 aug. 2021
Adio Gabi Bădălău! Bianca Drăgușanu iubește din nou și a plecat în vacanță. Cine este noul bărbat din viața ei
Bianca Drăgușanu

Relația dintre Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu a ajuns din nou într-un impas. Cei doi par să se fi despărțit defintiv de data aceasta, iar motivul este infidelitatea lui. Acesta ar fi curtat-o pe Ema Uță. Aceasta este renmită în domeniul make up-ului și are sute de mii de fani pe rețelele de socializare.

Bianca Drăgușanu a aflat de escapadele amoroase ale iubitului său, verificându-i telefonul, conform jurnaliștilor de la CanCan și astfel a pus punct relației. Dar sursele VoxBiz.ro spun că nici părinții lui Gabi Bădălău, în special mama acestuia nu sunt de acord că fiul lor să mai apară în public cu fosta soție a lui Alex Bodi.

Ema Uță neagă totul și spune că ea nu face parte din această lume și că a apelat deja la un avocat. Ea nu este de acord ca numele ei să fie asociat cu acest scandal.

Cine este noul bărbat din viața Biancăi Drăgușanu

În tot acest context complicat, Bianca Drăgușanu a decis să plece în vacanță. S-a pozat goală în cadă și a transmis un mesaj pe Instagram, prin care lasă loc de multe interpretări. Ea vrea să insinueze că are deja un alt bărbat în viața ei, căruia este dispusă să-i ofere foarte multă iubire. Nu a spus încă despre cine este vorba, dar probabil vom afla curând.

”Am foarte multă dragoste de oferit, vă întrebați dacă am cui? Am cui: și ei, și Sofiei, și mai aflați voi în curând”, a spus Bianca Drăgușanu pe InstaStory.

Blonda se află acum în Seychelles și pentru moment nu a dorit să dea informații suplimentare despre ce are de gând să facă în perioada următoare. Cert este că vedeta are atât de mulți bani încât își permite să plece oricând dorește, oriunde și să se cazeze în cele mai luxoase hoteluri din lume.