Adio ING Bank! Banca Transilvania face anunțul anului! Toți românii vor dori să-și deschidă aici cont. Iată de ce

20 mart. 2023
Adio ING Bank! Banca Transilvania face anunțul anului! Toți românii vor dori să-și deschidă aici cont. Iată de ce

Banca Transilvania are în prezent peste 3 milioane de clienți, iar numărul acestora este în creștere. De altfel, compania se află pe locul 1 în topul băncilor din România, iar perspectivele de viitor sunt foarte bune. ING Bank a primit o lovitură puternică după ultimul anunț făcut de renumita instituție.

Banca Transilvania a transmis că în prezent are în portofoliu peste 250.000 de copii şi tineri cu vârsta de până în 18 ani, care și-au deschis cont aici. Peste 95% dintre aceştia au intrări recurente în cont, respectiv alocaţii, burse şi bani de la familie. Acest tronson era vizat în special de cei de la ING Bank, care au pierdut mult teren în ultima perioadă.

Adolescenţii de peste 14 ani, care pot avea şi card, preferă plăţile cu cardul la comercianţi şi cumpărăturile online, spun oficialii Băncii Transilvania prin intermediul unui comunicat al băncii.

De asemenea, la Banca Transilvania au fost înfiinţate 50.000 de conturi de economii KidCONT. Suma minimă de constituire este de 500 de lei/100 de euro, iar suma maximă este de 450.000 de lei/100.000 de euro.

Clienţii care depun în KidCONT, pe parcusul anului, cel puţin 500 de lei/120 de euro şi nu au retras bani din cont primesc a 13-a dobândă – bonus egal cu dobânda lunară.

Detalii despre KidCONT:

KidCONT poate fi deschis în lei sau euro, în numele copiilor cu vârste de până la 17 ani, pe o perioadă de 1 – 18 ani, în funcție de vârsta copilului.

Suma minimă de constituire a contului de economii este de 500 de lei/100 de euro, iar suma maximă este de 450.000 de lei/100.000 de euro.

Este un produs flexibil pentru că permite retrageri fără a afecta dobânda, care se calculează zilnic și se primește anual, la aniversarea KidCONT.

Clienții care depun în KidCONT, pe parcusul anului, cel puțin 500 de lei/120 de euro și nu au retras bani din cont, primesc a 13-a dobândă – bonus egal cu dobânda lunară.

KidCONT poate fi deschis și alimentat online, prin NeoBT sau în/prin sediile băncii.

Din cifrele Băncii Transilvania reiese că părinții fac primul pas spre economisire pentru copii după ce aceștia încep școala.