Adio Irina Fodor! Anunț de ultimă oră de la Antena 1. Ce s-a întâmplat cu frumoasa prezentatoare

08 aug. 2022
Adio Irina Fodor! Anunț de ultimă oră de la Antena 1. Ce s-a întâmplat cu frumoasa prezentatoare

Irina Fodor a terminat de filmat pentru America Express și după două luni intense, aceasta a luat o pauză, incluciv de la rețelele de socializare. Va urma o perioadă în care ea nu va mai fi în prim plan și asta pentru că revine Gina Pistol. Chiar dacă în ultimul sezon, pe final Irina Fodor a prezentat Chefi la Cuțite, iar acum Chefi fără limite, producătorii nu au dorit să o păstreze în echipă.

Așadar după un an de așteptare, maeștrii bucătăriei revin la Antena 1 cu un sezon special Chefi la cuțite, în care cele mai spectaculoase farfurii, strategiile de joc, lupta pentru amulete, invitații surprinzători și cei mai talentați concurenți pasionați de gastronomie vor alcătui mixul cuceritor care a atras recorduri de audiență de-a lungul timpului.

Chiar dacă Antena 1 nu a transmis clar că Gina Pistol va prezenta acest sezon, filmările sunt demult încheiate, iar iubita lui Smiley a pus deja pe rețelele de socializare imagini cu ea de la filmările. Deci lucrurile sunt destul de clare.

Noi provocări la Chefi la cuțite

De data aceasta, însă, competiția între jurații Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, dar și între bucătarii aspiranți la cel de-al zecelea titlu al show-ului culinar va fi condimentată cu noi elemente și provocări. Iar adrenalina concursului se va împleti cu momente emoționante, dedicate celor 10 ani în care Chefii au făcut istorie cu cel mai iubit show culinar din România, legând o prietenie specială.

În platoul de filmare și la bancurile de lucru, rivalitatea se va păstra, însă, la cele mai înalte cote, cu atât mai mult cu cât în joc se va afla trofeul sezonului aniversar.

Până acum, fruntaș în clasamentul sezoanelor este Chef Sorin Bontea, care și-a adjudecat patru victorii, urmat de Chef Cătălin Scărlătescu, juratul care a marcat trei victorii, și Chef Florin Dumitrescu, cel care are două câștiguri în palmares. Sezonul 10 pune însă la bătaie cel mai râvnit titlu Chefi la cuțite, pentru care cei trei ași ai gastronomiei vor intra în curând în arena culinară la Antena 1.