Adio Irina Fodor și Gina Pistol! Super vedeta care le ia locul la amândouă la Antena 1. Este lovitura anului

17 aug. 2022
Adio Irina Fodor și Gina Pistol! Super vedeta care le ia locul la amândouă la Antena 1. Este lovitura anului

Înainte să rămână însărcinată cu Smiley, Gina Pistol era principala vedetă a postului Antena 1. Aceasta prezenta două dintre emisiunile cele mai performante, atât din punct de vedere al audiențelor, cât și al încasărilor. Este vorba despre Asia Express și Chefi la Cuțite.

Lucrurile s-au schimbat pentru iubita lui Smiley imediat după ce a născut. Aceasta a fost nevoită să se retragă din lumina reflectoarelor, iar locul ei a fost preluat de Irina Fodor. Din înlocuitoare, aceasta a devenit titulară. Și mai mult decât atât, a primit și alte proiecte de mare impact la Antena 1.

Irina Fodor a prezentat Asia Express, Chefi la Cuțite, Chefi fără limite, dar și Danicing on Ice: Vis în doi, alături de Ștefan Bănică. Pentru că Gina Pistol nu a fost disponibilă, tot ea a fost aleasă și pentru America Express.

Însă acum lucrurile s-ar putea schimba total. Iulia Vântur a semnat cu Antena 1 și pentru început va avea doar rolul de invitat special în cadrul emisiunii iUmor. Dacă lucrurile merg bine și planurile producătorilor vor da roade, atunci fosta vedetă PRO TV ar putea fi noul star al postului.

Probleme mari pentru Iulia Vântur și Gina Pistol

Ea ar putea redeveni partenera lui Ștefan Bănică la Dancing on Ice: Vis în doi și sunt mari șanse ca și sezoanul viitor din Asia Express/America Express să o aibă ca prezentatoare. Mai este mult până atunci, dar potrivit surselor VoxBiz.ro acesta ar fi planul celor de la Antena 1.

Mai trebuie doar și ca Iulia Vântur să accepte să petreacă mai mult timp în România. Ea are în continuare multe proiecte și în India, care este a doua ei casă. Dar recent declara că vrea să revină în țara natală. Și cum Salman Khan nu pare să aibă gânduri de a-și întemeia o familie cu ea, este posibil ca acest lucru chiar să se întâmple.

Așadar Gina Pistol și Irina Fodor ar putea fi înlocuite în viitor cu Iulia Vântur, cea care a făcut furori la PRO TV mulți ani și care continuă să suscite interesul publicului și acum. Ultimul său proiect a fost cel de prezentatoare al reality show-ului Ferma Vedetelor.