Adio Raiffeisen Bank? Adevărul despre banca austriacă. Toți clienții sunt vizați

de:
15 apr. 2023
Adio Raiffeisen Bank? Adevărul despre banca austriacă. Toți clienții sunt vizați

Raiffeisen Bank a fost una dintre băncile puse la zid după scandalul Schengen. Au urmat apoi și mai multe investigații demarate de SUA privind activitatea din Rusia. Ce urmează mai departe? 

Zdenek Romanek, CEO-ul Raiffeisen Bank România recunoaște că industria bancară întâmpină mari dificultăți. De vină nu sunt neapărat cele menționate mai sus ci mai degrabă consecințele războiului.

Potrivit acestuia, inflația, dar și mediul de afaceri au devenit imprevizibile, astfel că niciun client nu mai este atât de sigur pe el. Chiar și așa, nu se pune problema ca Raiffeisen Bank, ori altă bancă din România să dispară.

CEO-ul băncii este optimist și spune că așa cum s-au redresat lucrurile după pandemie, se vor redresa și după război. De asemenea, Raiffeisen Bank va fi constant alături de clienții săi, indiferent de situație.

Iar aici vorbim și despre noi oportunități de creștere, după cum a mai adăugat acesta. Totodată, Zdenek Romanek a venit și cu o serie de informații esențiale pentru clienții băncii.

Raiffeisen Bank și oportunitățile pentru clienți

”E adevărat că industria bancară se confruntă cu un context economic dominat de volatilitate, inflație și cu un mediu de afaceri imprevizibil. Prin schimbări și provocări trec toți clienții noștri. Chiar si in acest context raman optimist.

Am învățat însă în ultimii ani, în pandemie, și nu numai, că trebuie să fim capabili să ne adaptăm rapid, să aflăm de ce au nevoie clienții noștri, cum îi putem sprijini mai bine, cum putem să îi ajutăm să își atingă obiectivele. Orice criză sau schimbare nu e niciodată ușoară, dar aduce întotdeauna și oportunități de creștere”, a spus CEO-ul Raiffeisen România, pentru Hotnews.

Mai departe, acesta i-a invitat pe clienți să se bucur de campania “Banking 1:1”. Aceștia pot purta o discuție față în față cu un expert financiar, iar mai departe pot lua decizii importante cu privire la partea financiară.