Adio Salman Khan! Iulia Vântur s-a întors în România. Decizie neașteptată luată de vedetă: a spus DA

de:
15 sept. 2022
Adio Salman Khan! Iulia Vântur s-a întors în România. Decizie neașteptată luată de vedetă: a spus DA

S-a tot vorbit în ultima vreme despre o posibilă despărțire între Salman Khan și Iulia Vântur, însă vedeta a negat constat o asemenea informația și povestea că relația lor este una cât se poate de perfectă. 

Cu toate astea, acțiunile vedetei par să fie altele. Iulia Vântur a revenit în România brusc, în ciuda succesului pe care îl are peste hotare, ba chiar a acceptat și provocarea celor de la Antena 1.

Pe Iulia Vântur a spus DA ofertei venite de la Antena 1 ș o vom vedea la masa juraților de la iUmor, alături de Mihai Bendeac, Delia și Cheloo în ediția de vineri, 16 septembrie, a emisiunii.

Ea va fi juratul surpriză din această ediție, însă sunt câteva semne de întrebare cu privire la decizia vedetei. Iulia Vântur povestește că este entuziasmată să participe la show-ul de comedie și se așteaptă doar la lucruri bune.

”Mă bucur să fiu aici, am auzit foarte multe lucruri bune despre emisiune! Am venit cu mult entuziasm să-i văd și eu pe concurenți. Pentru că din ce am văzut eu până acum, unii dintre ei mi s-au părut senzaționali!“, a mărturisit Iulia Vântur.

Revine Iulia Vântur definitiv în România?

Cu toate astea, mulți se întreabă ce s-a întâmplat în viața vedetei de a decis să se întoarcă în România doar pentru o simplă filmare. Dacă stăm să ne uităm la activitatea ei, Iulia Vântur câștigă sume impresionante din concertele sale internaționale și nu numai.

Drept urmare, încă nu este clar motivul pentru care aceasta a acceptat provocarea celor de la Antena 1, în condițiile în care pe plan financiar, o duce destul de bine. Să fie oare vorba despre probleme în relația cu Salman Khan? Plănuiește Iulia Vântur să revină definitiv în România și a început deja pregătirile?

Nu știm, cert este că cel mai probabil vom vedea cum va evolua situația sa.