Adio Valentina Pelinel? Cristi Borcea s-a împăcat cu Mihaela Borcea! Este surpriza anului. Reacție fulger a vedetei

16 iun. 2022
Adio Valentina Pelinel? Cristi Borcea s-a împăcat cu Mihaela Borcea! Este surpriza anului. Reacție fulger a vedetei

Toată lumea a fost uimită în momentul în care Valentina Pelinel a devenit noua soție a fostului acționar de la Dinamo. Deși a mai fost căsătorit de două ori în trecut, acest lucru nu l-a oprit pe Cristi Borcea din a-și face o nouă familie alături de frumoasa blondină.

Valentina Pelinel a venit cu declarații surprinzătoare în cadrul unui interviu care a fost deja difuzat la televizor. Blondina povestește că fostele soții ale lui Cristi Borcea păstrează o relație apropiată cu acesta, lucru ce nu o deranjează deloc pe Valentina Pelinel.

Aceasta a fost întrebată dacă se teme de faptul că mariajul i s-ar putea sfârși în același mod ca fostelor soții ale partenerului său de viață, iar răspunsul ei a fost unul cu totul surprinzător.

”Nu știu la ce te referi, pentru că eu cred că au avut o viață frumoasă, și eu am o viață frumoasă alături de el. Eu nu vreau să mă gândesc la ceva rău când vine vorba de familia mea, eu nu vreau să atrag răul, eu proiectez pozitiv, ca să atrag pozitiv”, a precizat Valentina Pelinel.

Cristi Borcea s-a împăcat cu prima sa soție

După divorțul dintre Cristi Borcea și prima sa soție, Mihaela Borcea, aceasta a fost scoasă din afacerile fostului acționar de la Dinamo, dar numai pentru o perioadă de timp. Cei doi s-au împăcat acum, motiv pentru care Mihaela Borcea a fost adăugată iar în afacerile acestuia.

Așa cum era de așteptat, Valentina Pelinel a fost întrebată despre acest aspect în cadrul unui podcast și spune că ea nu s-a certat niciodată cu prima soție a partenerului de viață. Ba mai mult, blondina spune că au relații normale.

”Eu cu Mihaela nu am avut certuri niciodată. Avem relații perfect normale, civilizate. Copiii se văd între ei. Nici nu ne-am certat, nici nu ne-am împăcat pentru că nu am avut de ce, nu am fost certate. E un imperiu creat de Cristi. El nu doarme nopțile. Ca să faci bani, trebuie să cheltui bani. Toată lumea muncește la asta”, spune soția lui Cristi Borcea.

În plus, chiar fostul acționar al Dinamo a scos la iveală că cele două sunt extrem de muncitoare.

”Mihaela este loială și muncitoare, Valentina este loială și muncitoare. Totul este în consens. Interesele sunt comune, sunt copii la mijloc, cu toții trebuie să ne înțelegem. Împreună suntem puternici și trebuie să fim o familie. Vedeți cum e viața acum, de nu mai știi ce se poate întâmpla mâine, așa că de ce să nu trăim frumos, să fim uniți, mai ales când avem copii minunați?!”, spunea Cristi Borcea.