Ai cont la BRD? Banca face o ofertă de excepție. Și clienții noi pot profita de ea. Trebuie să îndeplinească o singură condiție

25 mart. 2023
Ai cont la BRD? Banca face o ofertă de excepție. Și clienții noi pot profita de ea. Trebuie să îndeplinească o singură condiție

Cei care au cont la BRD au parte de vești bune din partea băncii. Instituția face o ofertă care poate fi greu de refuzat.

Prin parteneriatul cu Namirial, BRD permite IMM-urilor să adopte cu ușurință soluții de semnătură electronică end-to-end, care simplifică procesul de interacțiune cu entități publice precum Administrația Financiară, ONRC și ITM, precum și cu parteneri și furnizori privați pentru semnarea contractelor. În plus, soluția facilitează și procesele interne, cum ar fi semnarea contractelor de muncă și a altor documente interne.

BRD, în parteneriat cu Namirial România, oferă soluții complete pentru semnarea electronică a documentelor, care includ emiterea de certificate recunoscute la nivel european pentru semnături electronice calificate, precum și accesul la o platformă de gestionare a fluxurilor de partajare a documentelor și a semnăturilor (eSignAnyWhere).

Deși certificatele sunt recunoscute pe scară largă și au fost puternic promovate în perioada pandemiei, utilizarea platformelor devine din ce în ce mai importantă, în special pentru procesele de semnare care implică mai mulți semnatari din diferite companii. eSignAnyWhere oferă două beneficii cheie: o interfață web ușor de utilizat, care permite gestionarea fluxurilor de lucru complexe, și o colaborare ușoară în cadrul echipei și cu alte companii, scrie bankingnews.ro.

BRD are o ofertă specială pentru clienții IMM ai băncii

BRD și Namirial au ajuns la un acord pentru a oferi o ofertă specială clienților IMM care au o cifră de afaceri anuală de peste 1 milion de euro. Această ofertă permite clienților să obțină două produse, și anume certificate de semnătură calificată emise la distanță sau pe token, la tarife reduse față de prețurile standard. Clienții IMM ai BRD pot beneficia de o reducere de până la 27% la aceste certificate și pot selecta o perioadă de valabilitate de 1 an sau 3 ani, în funcție de cerințele activității lor.

Platforma de semnătură electronică poate fi achiziționată la un preț redus cu 30% dacă se cumpără un minim de 1.000 de plicuri, ceea ce corespunde numărului de documente care trebuie semnate. De asemenea, oferta include o perioadă de probă gratuită de 30 de zile calendaristice pentru a testa funcțiile eSignAnyWhere.

Pentru a achiziționa ambele soluții oferite de Namirial, procesul de achiziție este simplu și eficient, acesta putând fi realizat integral online pe site-ul Namirial România. Pentru informații suplimentare, vă rugăm să consultați pagina web BRD.

“Suntem alături de clienţii noştri, susţinându-i în dezvoltarea activităţii lor prin oferirea unor instrumente care accelerează digitalizarea, valoroase atât în interacţiunile cu banca, cât şi în cele cu alţi actori din ecosistemul de afaceri”, a spus Cristina Coşniceru, Director Marketing Corporate şi Management Vânzări la BRD Groupe Société Générale.