Ai ochii verzi? Care este cel mai mare defect al tău

01 mart. 2020
Ai ochii verzi? Care este cel mai mare defect al tău

Culoarea ochilor este un element cheie pentru unele persoane. Vorbind de frumusețe, unii preferă oamenii cu ochii căprui, alții persoanele cu ochii verzi sau albaștri și tot așa.

Unii sunt mai speciali decăt alții, un singur lucru este cert, cei care au ochi verzi sunt mai speciali. De ce? Pentru că doar 2% din populația lumii are această culoare.

Deși întradiția românească se spune că ochii verzi sunt foarte mincinoși și persoanele card au ochii verzi sunt mai nestatornice, în realiatate, cei care au ochii verzi sunt pasionali și au ceva foarte special în privire.

Au un al șaselea simț

Persoanele cu ochii verzi sunt foarte atente la detalii. Au un al șaselea simț și își dau seama imediat când îi minți, dar, în același timp, știu să disimuleze foarte bine.

Cei care au ochii verzi sunt foarte inteligenți și curioși. Aceste persoane sunt și foarte sensibile.

Mare defect

Din păcate, cei cu ochii verzi au și un defect major. Sunt foarte geloși. Nu își pot controla crizele de gelozie sub nicio formă. Atunci când pe persoană cu ochii verzi explodează, să te ferești! Totuți, acestea se vor tempera odată cu înaintarea în vârstă.

Un lucru bun este acela că persoanele cu ochii verzi sunt dedicate, muncitoare și pun pasiune în tot ceea ce fac. Nu le place atunci când fac compromisuri de niciun fel. Sunt firi libere.

Vicleni până în măduva oaselor

Persoanele cu ochii verzi sunt și foarte viclene. Nu îi întrece nimeni în uneltiri și planuri. La complotat sunt cei mai buni. În acelasși timp, astfel de persoane te pot cuceri imediat.

Fiind foarte frumoși, ochii verzi te atrag imediat. Acestea persoane sunt și foarte vioaie și amuzante. Te vei îndrăgosti pe loc!