Probleme mari! Carne infestată în magazine, zeci de oameni au murit! Nu o mai consumați!

07 oct. 2019
Probleme mari! Carne infestată în magazine, zeci de oameni au murit! Nu o mai consumați!

Mare atenție! S-a descoperit carnea infestată din cauza căreia au murit deja zeci de oameni au murit. Să n-o consumați. Este mare pericol.

Vorbim despre o alertă alimentară în toată Europa. Zeci de oameni au murit deja, iar o femeie a făcut avort. Totul s-a întâmplat după ce au consumat carne infestată cu listeria. Incidentul este cu adevărat tragic.

S-a întâmplat în Olanda

Autoritățile olandeze sunt în alertă maximă. Au retras deja o mare cantitate de carne din magazinele alimentare după ce au descoperit legăturile dintre o serie de intoxicaţii alimentare din ultimii doi ani şi un singur furnizor.

Purtătorul de cuvânt al Institutului Naţional pentru Sănătate Publică (RIVM), Jan Brouwer de Koning, a declarat că experţii au testat ADN-ul bacteriilor listeria implicate în cazuri care au afectat în total 20 de persoane, dintre care trei au decedat, iar o femeie a făcut avort, conform adevarul.ro.
RIVM a tras concluzia că intoxicaţiile provin probabil dintr-o singură sursă. Autorităţile au identificat procesatorul Offerman din oraşul Aalsmeer drept sursa probabilă.