Se schimbă totul! Încă 3 noi victime ale lui Gheorghe Dincă au fost descoperite! Cine sunt acestea

02 sept. 2019
Se schimbă totul! Încă 3 noi victime ale lui Gheorghe Dincă au fost descoperite! Cine sunt acestea

ADN-ul a încă trei persoane de sex feminin a fost descoperit în casa lui Gheorghe Dincă. Anchetatorii au găsit zeci de pete de sânge, iar acum încearcă să identifice cui aparțin acestea.

Primele rezultatele primite de anchetatori de la specialiştii în medicină legală indică arată că în Casa Groazei au existat cel puţin trei victime ale lui Gheorghe Dincă, în afara Alexandrei Măceşanu şi a Luizei Melencu. Femeile sunt în viaţă, conform surselor Adevărul, şi chiar ar fi fost audiate de către anchetatori.

Una dintre victime a apărut și la televizor în mai multe interviuri. Este vorba despre femeia de 49 ani, din Brâncoveni, judeţul Olt. Aceasta venise la Dincă pentru a-i munci grădină contra cost. Femeia nu a depus plângere la acel moment de rușine, dar apoi a povestit că a fost bătută, violată și supusă mai multor perversiuni, în timp ce agresorul ei urmărea filme de groază.

Cine sunt celelalte două victime

Celelalte două victime ar fi fost de asemenea fete sau femei lipsite de apărare. Se pare că una dintre ele era minoră, iar părinții ei lucrau în curtea lui Gheorghe Dincă. Aceștia au avut încredere să o lase pe copilă în preajma monstrului, iar aceasta a bătut-o și violat-o.

O altă victimă ar fi o fată de etnie romă, cel mai probabil dintr-un cartier din Craiova în care mai mulţi martori spun că l-au văzut pe Gheorghe Dincă „observând“ fetele de vârstă mică, vulnerabile, provenind din familii sărace.

Bestia a recunoscut că le-a ucis pe Luiza Melencu şi pe Alexandra Măceşanu, din greșeală, spune el. Însă spune că nu a violat-o pe Luiza, ci că a întreținut relații sexuale cu acordul acesteia și că s-au certat când fata l-a refuzat. Monstrul susține că atunci au început să se certe și el a lovit-o. Luiza ar fi căzut și s-ar fi lovit mortal.