Alertă pentru clienți! Cei care au cumpărat acest produs trebuie să-l returneze. Risc de sufocare

30 sept. 2019
Alertă pentru clienți! Cei care au cumpărat acest produs trebuie să-l returneze. Risc de sufocare

Alertă pentru clienții IKEA! Toți cei care au achiziționat acest produs trebuie să-l returneze imediat. Există un risc mare de sufocare.

Sunt vizați cei care au cumpărat baveta pentru bebeluși MATVRÅ, în culorile Albastru/Roșu (2 bucăți). Retailerul le recomandă să nu o mai utilizeze.

”Toate produsele noastre sunt testate și respectă legislația și standardele relevante. În ciuda acestui fapt, am primit rapoarte care fac referire la faptul că accesoriul de prindere de pe produsul MATVRÅ se poate desprinde, reprezentând un pericol de sufocare în cazul în care este înghițit”, se arată în comunicat.

Cei care vor returna produsul, vor primi banii înapoi. Nu este necesar să aveți bonul valoric. Returnarea se poate face la orice magazin IKEA.

”A ajuns în atenția noastră că există riscul că accesoriul de prindere s-ar putea desprinde în cazul în care copilul trage de el”, spune Emelie Knoester, Business Area Manager la IKEA din Suedia.

”Bavetele cu același nume, MATVRÅ, cu model fructe/legume, verde/galben, sunt sigure pentru utilizare datorită materialului și designului diferite”, a precizat oficialul.