Alex Dobrescu, săltat de poliție! Fostul iubit al actriței Cristina Cioran are din nou probleme cu legea

de:
08 dec. 2022
Alex Dobrescu, săltat de poliție! Fostul iubit al actriței Cristina Cioran are din nou probleme cu legea

Probleme mari pentru Alex Dobrescu, din nou. Fostul iubit al actriței Cristina Cioran a fost săltat de oamenii legii după un incident nu foarte plăcut din trafic.

Și să nu credeți că asta este tot. Întreaga situație a pornit de la o simplă șicanare în trafic. Deși bărbatul povestește că a fost vorba de o ceartă și nimic mai mult, s-ar părea că situația nu a fost chiar atât de simplă.

Oamenii legii l-au săltat pe fostul iubit al Cristinei Cioran direct din trafic, acesta fiind ulterior transportat la teste pentru alcool, dar și pentru consumul de droguri.

Pentru ca fanii săi nu fie îngrijorați, Alex Dobrescu a explicat pe pagina personală de socializare ce s-a întâmplat. Acesta susține că practic nu a făcut nimic, nu a bătut pe nimeni și doar s-a certat cu o persoană în trafic.

Drumul spre Udriște este pavat cu intenții bune. Nu am făcut nimic, doar m-am certat cu cineva în trafic și erau ăștia de la locală, nu am bătut pe nimeni, dar nu aveau alcool test și drog test și mă duc la Udriște, să mă testeze.

Deci Moș Nicolae mi-a adus un test gratuit, sau două și această cursă fantastică.”, a dezvăluit Alexandru Dobrescu.

Alex Dobrescu și Cristina Cioran s-au despărțit

Să nu uităm că în viața acestuia au tot existat schimbări după despărțirea de Cristina Cioran. Chiar el a anunțat separarea celor doi, iar ulterior, actrița a vorbit și ea despre relația pe care a avut-o o bună perioadă de timp.

Se pare că ceva nu a mai mers, însă vedeta nu a vrut să dea prea multe detalii.

”Nu este o glumă. Eram de doi ani. Poate că, într-adevăr, am ars niște etape. Habar nu am, nu sunt un expert în relații, asta s-a văzut. (…) Nu a fost un moment plăcut. Deja m-am mutat de o lună, lucrurile nu au fost ușoare. A fost totul repede, el m-a mai cerut de-a lungul timpului în căsătorie.

Eu nu cred foarte tare în această uniune, tocmai pentru că mai mereu se sfârșește prost. (…) Eu de când am copil am realizat un lucru: bărbații și copiii au foarte multe în comun. Acum, fiecare înțelege ce vrea”, a mărturisit Cristina Cioran, în emisiunea de la PRO TV.