Alex Velea și Antonia îl distrug pe Cătălin Măruță! Au scos la iveală detalii jenante. Noi acuzații în lanț la adresa prezentatorului de la PRO TV

de:
22 iun. 2021
Alex Velea și Antonia îl distrug pe Cătălin Măruță! Au scos la iveală detalii jenante. Noi acuzații în lanț la adresa prezentatorului de la PRO TV
Alex Velea și Cătălin Măruță

Conflictul dintre Alex Velea și Cătălin Măruță e departe de a se fi terminat. Deși a trecut aproape o săptămână de când cei doi și-au reproșat lucruri indirect pe rețelele de socializare, de această dată, artistul mai are un ultim cuvânt de spus.

Antonia a fost cea care a pornit practic războiul. Partenera lui Alex Velea mărturisea că numele său este folosit în diferite contexte în emisiunile lui Cătălin Măruță, iar alți își permit chiar să le jignească familia.

Alex Velea, un nou scandal cu Măruță

Acum, Alex Velea a revenit mai în forță ca niciodată. Artistul se îndoiește complet de prietenia pe car ar fi avut-o cu Cătălin Măruță, acuzându-l pe prezentatorul de la PRO TV că nu știe care sunt ingredientele pentru ca o relație amicală să poată funcționa.

Mai mult de atât, Velea l-a provocat pe soțul Andrei invitându-l să vorbească mai degrabă despre termenul de ”bărbați” decât despre cel de ”prietenie”

”Nea Măruță, hai să-ți zic și părerea mea despre ”scuzele” astea false și dorința de a da bune la final, după ce ai fost tras de urechi de public. Într-o prietenie ( dacă ea a existat vreodată) e nevoie de câteva ingrediente, printre care aș enumera: respectul, loialitatea și bineînțeles dragostea reciprocă.

Din păcate în ultimii ani ai demontat pe rând toate aceste calități. Acum că am elucidat cum stăm cu prietenia, putem să vorbim și despre termenul bărbați”, a scris Alex Velea.

”Ai nevoie de coloană vertebrală”

De aici, mesajul artistului continuă cu acuzații dure la adresa lui Cătălin Măruță. Alex Velea susține că prezentatorul tv și-a fracturat coloana vertebrală, făcând niște lucruri pe care nu le-ar fi așteptat din partea sa.

Cătălin Măruță ar fi încurajat oamenii să îl jignească atât pe el cât și pe familia sa, prefâcându-se că nu este absolut nimic, spune Velea.

”În general ca să fii bărbat ai nevoie de coloană vertebrală, coloană pe care tu ți-ai fracturat-o în mai multe locuri, atât de multe încât te-ai încadra ușor în categoria nevertebrate, ai dat apă la moară oamenilor care mă jigneau, le-ai permis să-mi jignească familia gratuit și tu te-ai făcut că nu vezi, eu ”prietenul tău” eram atacat din toate părțile…”, a mai precizat el.

”Nu ești capabil de sentimente”

Mesajul artistului se încheie cu alte crtici dure le adresa prezentatorului tv, despre care Velea spune că nu este capabil să aibă sentimente sau să fie un om empatic.

Artistul susține că tot ceea ce face Cătălin Măruță este să joace un rol pentru a încasa bani, iar după respectul purtat și colaborările avute, nu mai este loc de nicio discuție.

”Am învățat în acești ani din ce ești făcut și că tu nu esti capabil de sentimente sincere sau de empatie reală, totul e o mască, e un rol pe care îl joci ca să dai bine și pentru bani. Te-am respectat, ți-am respectat familia, am colaborat cu tine de câte ori ai avut nevoie de mine, dar toate lcururile astea se pare că nu le-ai apreciat, așa că aleg să le las în trecut cu tot cu tine Mătălin Căruță”, a conchis Alex Velea.

Antonia i-a luat și ea partea iubitului său. Artista a distribuit mesajul pe contul ei de socializare, adăugând că își susține partenerul în legătură cu acestă problemă.