Alexandra este moartă. Mesajul transmis de Klaus Iohannis

31 aug. 2019
Alexandra este moartă. Mesajul transmis de Klaus Iohannis

Alexandra Măceșanu a dispărut de acasă de mai bine de o lună. Deși a cerut ajutor la 112, micuța adolescentă a fost ucisă de Gheorghe Dincă. Monstrul și-a recunoscut faptele, iar Instititutul Național de Medicină Legală a confirmat decesul. Cu toate acestea, familia a refuzat să accepte acest adevăr dureros, astfel că INML a reluat procedura verificării ADN-ului.

Alexandru Cumpănașu, unchiul fetei este atotprezent la absolut toate televiziunile și s-a erijat într-un mare apărător al dreptății. Totuși, cam toată campania lui pare acum electorală, ținând cont că tocmai și-a anunțat candidatura, mai ales că și el este conștient că fetița care a impresionat lumea întreagă nu mai este în viață.

Cumpănașu a povestit la Antena 3 că a discutat și cu Klaus Iohannis despre cazul Alexandra și că președintele a transmis condoleanțe familiei, semn că și șeful statului a fost informat despre moartea copilei. Iar președintele ar trebui să fie cel mai informat om din România.

Ce a transmis Klaus Iohannis

„Da, am discutat cu domnul Iohannis. Am avut o discuție telefonică, la o săptămână după ce a început această nenorocire. L-am contactat pe președinte. Dânsul este foarte ocupat în general, nu știu ce face dar este foarte ocupat și nu am pus la îndoială faptul că este un om ocupat. Mi-am folosit dreptul de petiționare, am trimis o petiție pe adresa Președinției.

M-a sunat o domnișoară de acolo să mă roage să discut cu un consilier și i-am spus că, din păcate, trecând prin CSAT, informațiile pe care eu le dețin nu i le pot da unui consilier. Motiv pentru care la o zi sau două m-a sunat domnul Iohannis. M-a rugat să transmit condoleanțe familiei Alexandrei și mi-a spus că va analiza solicitările mele. A fost informat așa cum am fost toți informați, cred eu, de către aceste instituții infecte”, a declarat Alexandru Cumpănașu.