Alexandra Măceșanu trăiește?! Unde a fost văzută tânăra. Mărturia care aruncă-n aer cazul Caracal!

11 oct. 2019
Alexandra Măceșanu trăiește?! Unde a fost văzută tânăra. Mărturia care aruncă-n aer cazul Caracal!

Aceasta este mărturia care aruncă în aer pur și simplu cazul Caracal! Alexandra Măceșanu trăiește. Mai mult, tânăra a fost văzută foarte departe de casă și de locul unde se presupune că ar fi fost ucisă.

Este o adevărată răsturnare de situație în cazul Caracal. Procurorii sunt în stare de șoc și pleacă pe urmele Alexandrei Măceșanu.

Alexandra Măceșanu trăiește!

Este vestea așteptată de familia fetei și nu numai. Alexandra Măceșanu trăiește. Potrivit unor declarații făcute de patroana unui local, Alexandra ar fi intrat în barul patronat de femeie și i-ar fi cerut ajutorul.
Două românce stabilite în Italia susţin că ar fi văzut-o pe Alexandra, în viaţă, tocmai în Peninsulă. „A luat un suc pe care i l-a plătit băiatul care a intrat după ea şi înainte să intre băiatul ăsta, ea a spus: „Te rog frumos, ajută-mă! Ajută-mă!” Eu i-am răspuns tot în română: „De ce să te ajut?” Şi după aceea, când a intrat băiatul acela în bar, s-a oprit.”, spune una dintre romance, conform Antena 1.

Mai mult, aceasta oferă și detalii clare despre Alexandra. „Avea un maiou alb pe ea, un maiou. Avea o fustă de blugi, cu un lanţ pe partea stângă şi o pereche de tocuri înalte, roşii cu alb şi avea părul prins în coc. Ziceai că ori de beată, a băut ceva ori drogată ori era fumată. Nu ştiu ce să spun. Era palidă la faţă. Din spusele unor persoane care vin mereu la bar, care se uită mereu la emisiuni şi au spus: „Fata asta a fost dispărută acum două, trei luni din România.”, a mai dezvăluit aceasta.