Alexandra Măceșanu va fi înmormântată! Nu mai este nicio speranță! Cazul Caracal, la final

01 nov. 2019
Alexandra Măceșanu va fi înmormântată! Nu mai este nicio speranță! Cazul Caracal, la final

Cazul care a șocat toată România în acest an se apropie de final. Întrucât nu mai există nicio șansă ca Alexandra Măceşanu să fie găsită în viață, rudele i-au pregătit locul pentru a-i face o înmormântare creștinească. 

Astfel, Alexandra va fi înmormântată în cimitirul sătesc din Dobrosloveni (județul Olt), lângă mormintele bunicilor lui Alexandru Cumpănaşu.

”Tocmai pentru că sunt rude așa apropiate au și cumpărat locurile de veci unul lângă celălalt, așa se face. Alexandru e unchiul Alexandrei, toată lumea din sat știe asta, familiile lor sunt rude bune, de sânge.. Păi altfel se bătea așa pentru fata asta, dacă nu erau rude?”, a declarat o vecină a familei Măceșanu, pentru stirilekanald.ro.

Cumpănașu a recunoscut

De curând, până și Alexandru Cumpănașu, cel care a negat cu insistență faptul că Alexandra a fost ucisă, a recunoscut că nu mai există nicio dovadă că fata ar fi vie.

Alexandra Măceşanu a fost răpită la finalul lunii iulie de către Gheorghe Dincă și, ulterior, a fost violată și ucisă, Crima de la Caracal a șocat opinia publică din România, dosarul fiind încă în curs de investigare.