Alexandru Ciucu o distruge pe Alina Sorescu. Detalii dureroase au fost dezvăluite în public. Îi poate lua fetițele?

de:
31 mart. 2023
Alexandru Ciucu o distruge pe Alina Sorescu. Detalii dureroase au fost dezvăluite în public. Îi poate lua fetițele?

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu au anunțat anul trecut că divorțează. Având în vedere că la mijloc sunt și fetițele cuplului, lucrurile s-ar putea complica.

Deși până acum nu a vorbit despre acest subiect, iată că Alina Sorescu are temerile ei. Artista recunoaște că există posibilitatea ca fetițele sale să nu mai fie lângă ea. Mai exact, s-ar părea că Alexandru Ciucu poate lua și el tutela.

De asemenea, ea a dat de înțeles că este extrem de sensibilă când vine vorba de acest subiect. Totuși, e conștientă că instanța va lua măsurile necesare, astfel încât copiilor să le fie bine.

Printre altele, Alina Sorescu a mai adăugat că sunt niște etape ale procesului care se derulează în momentul de față. Artista consideră însă că fiicele sale trebuie să crească într-un mediu stabil, dar și armonios. Ea speră însă ca și instanța să țină cont de aceste aspecte.

Alexandru Ciucu îi poate lua fetițele cântăreței Alina Sorescu

”Există posibilitatea de a nu avea fetițele lângă mine, așa că sunt sensibilă la tot ce însemnă copii. Au tot fost înfățișările, procesul s-a derulat în ultima vreme normal, așa cum se întâmplă în situații de acest fel și așteptăm pronunțarea soluției în foarte scurt timp. Sper din tot sufletul să fie o soluție în favoarea stabilității fetițelor pentru că, până la urmă, asta este cel mai important.

Așa cum am spus, procesul are niște etape care trebuie să se deruleze într-un ritm stabilit legal, așa că se așteaptă această perioadă curând soluționarea.(…) Copiii trebuie să crească armonios și într-un mediu stabil, asta înainte de orice’, a declarat Alina Sorescu în emisiunea lui Cristi Brancu.

Între timp însă, până când procesul se va încheia, vedeta spune că vrea să își că fiicele mândre. Este alături de ele constant, le susține și de asemenea, are grijă să nu le lipsească nimic în niciun moment, având în vedere situația actuală.