Alexandru Cumpănașu a spus adevărul: ce s-a întâmplat în realitate cu Alexandra! Fata a murit…

31 oct. 2019
Alexandru Cumpănașu a spus adevărul: ce s-a întâmplat în realitate cu Alexandra! Fata a murit...

Alexandra Măceșanu a fost ucisă cu bestialitate de Gheorghe Dincă. Mulți au ales să nu creadă această informație certă, pentru care procurorii au dovezi. Vor trimite dosarul în judecată, iar totul este făcut ca la carte. Din păcate, nu mai există niciun dubiu că fata a fost omorâtă.

Mai nou, și unchiul său, Alexandru Cumpănașu recunoaște că Alexandra nu ar mai fi în viață. Deși a încercat să o găsească, făcând investigații pe cont propriu, acum, acesta nu mai este sigur de nimic și sugerează și el că nepoata lui a fost ucisă.

„Informaţie certă că este în viaţă, astăzi, nu mai am. Acum o lună de zile aveam informaţia că este în viaţă. A fost traficată din România printr-o reţea albaneză din Bari şi predată unei filiere arabe, pentru că Alexandra a făcut parte, din păcate, din acele comenzi speciale de care anumite persoane din Orient, arabii în mod special, cei care sunt mai bogaţi şi au harem, au nevoie. Este vorba despre oameni din Tunisia şi Maroc. A fost răpită pentru o astfel de reţea. Ultima mea informaţie este că a fost predată acestei reţele, în ciuda scandalului”, a spus Alexandru Cumpănașu, pentru dcnews.ro.

Ce a spus Cumpănașu inițial

Alexandru Cumpănașu a avut mai multe declarații contradictorii de-a lungul timpului. Acesta a declarat inițial, că fata ar fi ajuns pe mâna unei rețele care operează în Tunisia sau Maroc.  Părinții Alexandrei sunt distruși și suferă enorm pentru că nu au nicio informație concretă, iar asta îi termină psihic. Aceștia l-au susținut pe Alexandru Cumpănașu și nu au vrut să accepte că fata lor este moartă. Criminalul din Caracal, Gheorghe Dincă, însă a recunoscut totul, iar procurorii au și găsit dovezi care să o confirme.

Monstrul din Caracal a dezvăluit că a omorât-o pe Alexandra în momentul în care a surprins-o vorbind la telefon. De altfel, procurorii DIICOT au confirmat că rămășițele găsite în butoiul din curtea criminalului aparțin Alexandrei.