Alimentezi de la OMV Petrom? Compania vine cu noi beneficii! Iată ce se va întâmpla în benzinării. E valabil în toată țara

de:
25 mart. 2023
Alimentezi de la OMV Petrom? Compania vine cu noi beneficii! Iată ce se va întâmpla în benzinării. E valabil în toată țara

Dacă alimentezi de la OMV Petrom ar fi bine să știi de ce schimbări anunță compania la benzinăriile sale. Unii șoferi vor fi extrem de fericiți.

Mașinile diesel și pe benzină au rămas preferatele românilor. Sunt însă și persoane care au ales mașini electrice. Acestea evită prețurile carburanților, care au tot avut fluctuații.

Pe de altă parte, pentru unii poate fi dificil de găsit o stație de încărcare oriunde. Tocmai din acest motiv, OMV Petrom vine cu noi beneficii pentru clienții săi.

Compania crede în viitorul transportului, oricum ar evolua el, drept dovadă, ia măsuri eficiente pentru reducerea emisiilor. Astfel, OMV Petrom a alcătuit un portofoliu mixt, care speră să le fie pe plac românilor.

Vorbim despre dezvoltarea stațiilor de încărcare a mașinilor electrice. Astfel, cei care accesează site-ul OMV Petrom vor putea să vadă care sunt benzinăriile unde se găsesc astfel de stații de încărcare.

Ce pot face clienții OMV Petrom care vor să își încarce mașinile electrice

De asemenea și pe aplicația OMV Petrom, utilizatorii de iPhone și Android vor putea să filtreze benzinăriile care au stații de încărcare pentru mașini electrice.

În acest mod ajungem rapid la ele. Pe de altă parte, încă nu a fost implementat măsura de a rezerva o stație. Totuși nu ar fi exclus ca OMV Petrom să facă și acest lucru cât de curând.

”Credem că viitorul transportului va fi deservit de o paleta diversa de combustibili atât clasici, cat si alternativi. Astfel, sunt necesare măsuri eficiente și cuprinzătoare de reducere a emisiilor, iar în acest sens venim cu un portofoliu mixt de produse care sa răspundă nevoilor din mobilitate, adaptate specificului țării noastre.

Continuam călătoria in domeniul electro-mobilității și dezvoltăm rețeaua de reîncărcare a mașinilor electrice in cadrul stațiilor noastre, împreună cu partenerii noștri”, se arată în mesajul transmis de către reprezentanții OMV Petrom.