Alina Sorescu, decizie neașteptată la 4 luni de la divorț. Se împacă din nou cu Alexandru Ciucu? A vrut să țină secret

21 sept. 2022
Alina Sorescu, decizie neașteptată la 4 luni de la divorț. Se împacă din nou cu Alexandru Ciucu? A vrut să țină secret

Alina Sorescu și Alex Ciucu formau un cuplu frumos, însă cei doi au luat-o pe căi separate. Momentan, cei doi sunt în proces de divorț, însă artista a precizat că nu îi este deloc ușor să treacă peste cei 12 ani de căsnicie.

Alina Sorescu a declarat la Prima TV că a redescoperit că poate avea încredere în ea, subliniind că cele mai importante acum sunt cele două fiice ale sale, dar și activitatea sa artistică. Vedeta a vorbit și despre noua ei piesă, despre care spune că are un mesaj mobilizator.

„Da, pot să spun că e un moment în care mă redefinesc. Am simțit că acum e momentul în care trebuie să arăt că pot. Cred că m-am redescoperit. Am redescoperit încrederea în propriile mele forțe. Poate la un moment dat am avut alte priorități. Cele mai importante sunt fetițele și activitatea mea artistică.

Mesajul piesei e că trebuie să îți aduni forțele. Copiii sunt cei pentru care merită să lupți. Vreau să fiu tare pentru fetițele mele. Nu am o perioadă tocmai ușoară. Nu vreau să schimb ceva la ce a fost. Vreau să trec peste asta cu demnitate, cu eleganță. Am o familie unită. Asta mă ajută foarte mult”, a spus Alina Sorescu.

Sursele VoxBiz.ro au dezvăluit că vedete nu a reușit să treacă peste divorț, că are multe momente în care regretă și chiar uneori pare că vrea să revină la viața ei de dinainte, alături de Alexandru Ciucu. De altfel, ea recunoaște în fiecare interviu că îi e greu.

Ce face Alex Ciucu în timpul divorțului de celebra Alina Sorescu

Cei de la click.ro l-au contactat pe Alex Ciucu și l-au întrebat cu ce se ocupă în timpul divorțului de încă soția sa, însă acesta nu a dorit să dea prea multe declarații cu privire la procesul care are loc.

„În principiu sunt bine! Nu vreau să vorbesc despre capitolul dintre mine și Alina Sorescu. Acum lucrez la o colecție de haine. Mă axez pe ce am de făcut”, a spus acesta.