Am aflat cât câștigă Andreea Esca de la PRO TV! Salariul vedetei nu mai este secret. Suma nu este atât de mare cum se credea

10 iun. 2022
Am aflat cât câștigă Andreea Esca de la PRO TV! Salariul vedetei nu mai este secret. Suma nu este atât de mare cum se credea
Andreea Esca a optat recent pentru un nou look

Despre salariul Andreei Esca s-a vorbit ani întregi, însă a rămas un mister nedeslușit mult timp. Pe surse s-a aflat că aceasta câștiga 50.000 de euro lunar și într-adevăr se pare că atât primea în trecut, în era Adrian Sârbu, când sumele încasate de vedetele de la toate posturile de televiziune depășeau orice imaginație.

Între timp, industria a suferit multe modificări. A apărut online-ul și asta a schimbat evoluția mass media. Andreea Esca a devenit vedeta simbol a Știrilor PRO TV, iar asta a venit la pachet cu multă notorietate și bani din imagine. Ea nu a renunțat niciodată la postul de prezentatoare pentru că tocmai asta a ajutat-o să se dezvolte în business.

Ce salariu primește acum Andreea Esca de la PRO TV. Mult mai puțin decât cred mulți. Sursele VoxBiz.ro spun că suma ar fi sub 10.000 de euro.

Cât câștigă Andreea Esca de la PRO TV cu adevărat

Cei de la FANATIK au făcut o analiză a datelor publice despre situația financiară a firmelor Andreei Esca, iar Andreea Esca SRL este compania pe care probabil încasează și salariul de la PRO TV.  Firma are  ca obiect activități de producție cinematografică, video și de programe de televiziune, însă asta nu înseamnă că vedeta se rezumă aici doar la rolul său de prezentatoare.

În anul fiscal 2021, Andreea Esca a obținut o cifră de afaceri foarte bună, de aproximativ 240.000 de euro, dublu față de anul precedent. Asta arată clar că salariul ei nu este atât de mare pe cât s-ar crede. Cei 120.000 de euro obținuți în plus față de 2020 în mod cert vin din contractele pe care le mai are în derulare.

Profitul net obținut în 2021 este destul de mare și el. De zece ori mai mare față de cel obținut în 2020, acesta ridicându-se la 67.000 de euro.