Am aflat motivul real pentru care Simona Halep s-a certat și cu Ion Țiriac. De aceea miliardarul nici nu a mers la nunta ei

09 sept. 2022
Am aflat motivul real pentru care Simona Halep s-a certat și cu Ion Țiriac. De aceea miliardarul nici nu a mers la nunta ei

Anul 2021 a fost unul de mare cumpănă pentru Simona Halep. Aceasta și-a dorit foarte mult medalia olimpică de aud, dar din păcate s-a accidentat grav și a lipsit luni bune din circuit. A vrut să se retragă atunci, mai ales că în viața ei apăruse și Toni Iuruc, cu care s-a și căsătorit în luna septembrie.

Doar că Simona Halep nu a putut renunța la tenis, iar cel care a întoars-o practic la forma de dinainte de accidentare a fost celebrul Patrick Mouratoglou, fostul antrenor al Serenei Williams. Înainte de el, aceasta a colaborat cu mai mulți tehnicieni români propuși de Ion Țiriac.

Miliardarul s-a supărat foarte tare pe protejata lui în momentul în care aceasta i s-a opus. Mai exact, fostul tenismen a vrut ca Simona Halep să-l împartă pe preparatorul fizic Teo Cercel cu Sorana Cîrstea, au dezvăluit surse pentru VoxBiz.ro. De altfel fostul lider mondial îl și concediase pe acesta, când încă era antrenată de Darren Cahill.

Motivul pentru care Ion Țiriac s-a certat cu Simona Halep

După ce l-a dat afară, a urmat o serie întreagă de accidentări. Între timp, Teo Cercel a semnat cu Sorana Cîrstea, însă Simona l-a vrut înapoi și i-a oferit mai mulți bani. Ion Țiriac a insistat că el să rămână să o ajute și pe iubita fiului său, dar fosta lui protejată nu a cedat.

Acesta a fost și motivul pentru care miliardarul nici nu a mers la nunta ei cu Toni Iuruc, iar apoi a dat o serie de declarații negative la adresa Simonei Halep. De mai multe ori i-a recomandat să se retragă, ceea ce a deranjat-o teribil pe sportivă, care pas cu pas s-a îndepărtat de toți românii din jurul său.

De altfel, ea și-a anunțat și familia că are de gând să se mute la Nisa pentru a fi mai aproape de Patrick Mouratoglou. Toată presa a scris că francezul este și motivul divorțului de Toni Iuruc și că relație Simonei cu el pare mai degrabă una de cuplu.