Am descoperit locul de muncă ideal! Salariul este fabulos: Ce trebuie să faci pentru a avea un astfel de job

01 oct. 2019
Am descoperit locul de muncă ideal! Salariul este fabulos: Ce trebuie să faci pentru a avea un astfel de job
Happy young friends group have fun and celebrate while jumping and running on the beach at the sunset

Am descoperit locul de muncă ideal la care visează oricare dintre noi! Salariul este unul de-a dreptul fabulos. Ce trebuie să faci pentru a avea un astfel de job? Îți spunem totul.

Visul a început în urmă cu 4 ani. În 2015, un manager a luat o măsură incredibilă. A mărit salariul tuturor angajaților săi și a stabilit că minimul va fi întotdeauna 64.000 de euro pe an (aprox. 5333 euro/lună), adică 70.000 de dolari. Acum o face din nou.

America, țara tuturor posibilităților

Ei bine, da! Aceste lucruri se întâmplă chiar peste Ocea, în țara tuturor posibilităților. Dan Price conduce Gravity Payment. În 2015 a hotărât să renunțe la o parte mare din salariul său de 1 milion de dolari pentru a le plăti angajaților un minimum de 64.000 de euro pe an sau 70.000 de dolari. Acum, acesta reia această măsură pentru o altă companie pe care a achiziționat-o.
„În această dimineață tăiem panglica pentru noul birou Gravity Payments din Boise, Idaho și vă anunț cu entuziasm că toți angajații de aici vor beneficia de politica noastră a salariului minim. Toți cei care lucrează aici vor primi 70.000 de dolari pe an. Sunt mândru și încântat să lucrez cu voi”, a spus Dan Price.
Înainte de deschiderea Gravity Payment în Boise, Idaho, în acel loc exista ChargeItPro. Făcea parte din grupul condus de Price, însă era doar o subsidiară. Acum a fost încheiată transformarea completă în Gravity Payment, iar politica salariilor se schimbă.
Managerul companiei susține că lucrul care l-a convins să ia această măsura a fost un studiu despre fericire. Spune că oamenii sunt mai bucuroși și au o stare generală mai bună, dacă au venit sigur și acesta este de măcar 75.000 de dolari pe an, conform dcbusiness.ro.