Anamaria Prodan, delir total. A uitat complet de divorțul de Laurențiu Reghecampf: ”Tu îmi aduci împlinirea în viață”

18 sept. 2021
Anamaria Prodan, delir total. A uitat complet de divorțul de Laurențiu Reghecampf: ”Tu îmi aduci împlinirea în viață”

După ce Laurențiu Reghecampf a confirmat divorțul de Anamaria Prodan, impresara a făcut fel de fel de declarații. Aceasta l-a contrazis pe soțul ei mărturisind că nu va exista niciun divorț, iar apoi situați a degenerat și mai rău. 

Anamaria Prodan neagă că ar divorța de Reghe, ba chiar neagă și că acesta ar fi avut vreo amantă așa cum a scris de-a lungul ultimelor săptămâni presa din România, însă adevărul cu siguranță doar ea îl știe.

Ultimul mesaj postat de impresară i-a pus pe internauți pe gânduri, căci după mai multe ieșiri nervoase, Anamaria Prodan pare că s-a calmat, ba chiar i-a transmis soțului ei un mesaj de dragoste cum numai ea știe.

Alături de dedicație, Anamaria Prodan a pus și o fotografie în care este alături de Laurențiu Reghecampf. Cât despre text, oricine va rămâne fără cuvinte când îl va citi.

Anamaria Prodan mai divorțează sau nu?

”Tu ești înțelesul din viața mea. Tu ești inspirația, tu îmi aduci împlinirea în viață. Tu ești inspirație. Te iubesc până la sfârșit și după’, a spus Anamaria Prodan pe Instagram”, a scris Anamaria Prodan pe Instagram.

Postarea vedetei vine din nou cu semne de întrebare căci acum chiar nu mai este clar dacă cei doi soți mai divorțează sau nu. Deși Laurențiu Reghecampf a dat un răspuns clar când a fost întrebat dacă divorțează de Anamaria Prodan, impresara a continuat să îi facă declarații de dragoste acestuia pe social media.

”Da, este adevărat”, spunea atunci Reghe.

Mai mult de atât, impresara a declarat în nenumărate rânduri că în mariajul celor doi nu există nicio problemă, mărturisind că este mulțumită de tot ceea ce au reușit să facă împreună de-a lungul anilor.