Anamaria Prodan îl distruge pe Laurențiu Reghecamf. Lovitura năucitoare pe care i-a pregătit-o după ce acesta a confirmat că divorțează de ea pentru Corina Bilcon

de:
11 oct. 2021
Anamaria Prodan îl distruge pe Laurențiu Reghecamf. Lovitura năucitoare pe care i-a pregătit-o după ce acesta a confirmat că divorțează de ea pentru Corina Bilcon
Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecamf

Scandalul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf este departe de a se fi terminat, cu atât mai puțin după ce antrenorul a confirmat că divorțează de ea pentru Corina Bilcon.

Laurențiu Reghecampf a anunțat că divorțează de Anamaria Prodan în vară, iar de atunci, impresar a tot negat divorțul și inclusiv posibilitatea ca soțul ei să aibă o amantă.

Totul până duminică, când s-a aflat că iubita lui Laurețiu Reghecampf, Corina Bilcon este însărcinată în trei luni și că-i va dărui o fetiță. Cei doi ar locui deja împreună la Craiova, se afișează peste tot, iar deși ar fi vrut să facă oficială relația, Anamaria Prodan l-a cam încurcat.

Cum se răzbună Anamaria Prodan? Impresara a vorbit la o emisiune pe canalul de YouTube al Kanal D despre faptul că ar dori să înfieze un copil. De aici a pornit și războiul pe care îl vedem cu toții.

Anamaria Prodan neagă divorțul în continuare

Potrivit showblitz.ro, declarația Anamariei Prodan l-ar fi făcut pe Reghe să-l roage pe prietenul lui Horia Ivanovici, patronul Fanatik.ro să publice articolul legat de sarcina Corinei Bilcon.

Evident, cei de la fanatik.ro au contactat-o și pe Anamaria Prodan să susțină partea ei, dar impresara a negat în continuare, de această dată mult mai calmă.

Spunea că totul funcționează în căsnicia ei, ba chiar mărturisea că doar ce a vorbit cu Reghe, iar această fată nu ar exista.

“Ce sarcina? Nu știu despre ce vorbești… Cine e Corina? Ce înseamnă iubită oficială și noi nu știm? Nu înțeleg despre ce vorbești. Habar nu am, nu citesc presa. Am vorbit cu soțul meu acum 30 de minute și nu cred ca știa asta. Nu știu cine e fata asta, nu înțeleg de ce se tot bate apa despre ea…”, a fost reacția Anamariei Prodan.

Ce i-a pregătit lui Laurențiu Reghecampf

Credeți că impresara lasă lucrurile așa? Ei bine, nu. După scandal, Anamaria Prodan a angajat doi avocați americani de top, surprinzător având în vedere că ea încă neagă divorțul.

După ce și-a prezentat avocații, impresara declara că nu va mai oferii informații publice și se va concentra doar pe copiii ei, ținându-i departe de gurile rele.

”Avocatul meu este Don Schiller, iar omul care stă lângă mine secundă de secundă se numește Dan Shomon! El se ocupă de tot ce ține de imaginea și de deciziile mele! Cu el mă sfătuiesc mereu și nu iau nici o hotărâre până nu aud părerea lui! De astăzi nu am să mai vorbesc cu absolut nimeni!

De tot ce am nevoie se va ocupa avocatul meu Don Schiller. Consultantul meu în luarea oricărei decizii legate de imagine, familie, meserie este Dan Shomon. Prioritatea mea numărul 1 sunt copiii mei și voi face tot ce îmi stă în putință să-i țin departe de această mizerie! Copiii mei sunt afectați psihic, iar eu sunt obligată să iau măsuri în acest sens”, a declarat Anamaria Prodan pentru ProSport.

Cine sunt avocații Anamariei Prodan

Deși numele lor nu sunt cunoscute în România, în america, cei doi avocați pe care Anamaria Prodan i-a angajat sunt celebri. Don Schiller spre exemplu a reprezentat-o pe Juanita Jordan în divorțul cu legendarul star din NBA, Michael Jordan, în 2002.

Dan Shomon, în schimb este fostul șef de campanie și director politic al fostului președinte american Barack Obama. Cu a ajuns la ei? Anamaria Prodan are și cetățenie americană de 18 ani, iar asta îi va folosi în cadrul divorțului cu Laurențiu Reghecampf.