Anamaria Prodan refuză divorțul! Ce spune despre amanta lui Laurențiu Reghecamf

de:
24 iun. 2021
Anamaria Prodan refuză divorțul! Ce spune despre amanta lui Laurențiu Reghecamf
Anamaria Prodan si Laurentiu Reghecampf când erau mai tineri

Anamaria Prodan nu are de gând să divorțeze, după cum spune chiar ea. Deși Laurențiu Reghecampf a mărturisit recent că cei doi se despart, fără a oferi alte comentarii, impresara are o cu totul altă părere.

De când s-a aflat despre divorț, Anamaria Prodan și-a protejat familia. A negat tot timpul divorțul, susținând că soțul ei a glumit, ba chiar a vorbit și despre o eventuală amantă pe care acesta ar fi putut să o aibă.

Anamaria Prodan nu vrea să audă de divorț

Deși pare încrezătoare în relația pe care o are cu Laurențiu Reghecampf, Anamaria Prodan este hotărâtă să meargă până în pânzele albe pentru e o găsi pe presupusa amantă a acestuia.

Impresara a mărturisit că nu va divorța, însă dacă există o amantă într-adevăr, o va găsi oriunde s-ar afla.

“Eu, Anamaria Prodan, nu divorțez. Nu știu despre vreo amantă, dar dacă există, o voi găsi, fie la București, fie la Deva, fie în Dubai. Dacă există această amantă, repet, dar nu știu să existe, dar dacă există, o voi găsi”, a declarat celebra impresară pentru cei de la spynews.ro.

”Dacă mă uit la maimuțe se evaporă”

Mai mult de atât soția lui Laurențiu Reghecampf i-a criticat și pe bărbații care au amante, spunând despre ei că nu au personalitate, putere și nici coloană vertebrală.

Bărbații care au amante nu au nici în capul de sus, nici în altele nimic. Sunt fără personalitate, fără coloană vertebrală Fără putere. Sunt gâște! Întâi fă-ți nevasta să se simtă bine, că ea îți spune adevăvul: dacă poți sau nu. Dacă ești bun sau nu”, a scris impresara pe instagram.

Cât despre căsnicia cu Laurențiu Reghecampf, Anamaria Prodan susținea că familia sa nu se poate gândi la așa ceva. Ea mărturisește că astfel de femei sunt pedepsite singure, făcând un apel la oameni să înceteze cu astfel de subiecte.

”O familie ca a mea cu principii nici nu poate viziona un așa tablou în casa noastră. Iar eu sa bat amante??? Pai. Sunt bătute de soartă.Eu numai dacă mă uit la maimuțe din astea se evaporă! Așa că… Terminați cu prostiile astea și mergeți către altă familie”, a mai adăugat impresara.