Anamaria Prodan revine în forță! O nouă umilință maximă pentru Laurențiu Reghecampf! Ce a făcut public

03 feb. 2023
Anamaria Prodan revine în forță! O nouă umilință maximă pentru Laurențiu Reghecampf! Ce a făcut public

Anamaria Prodan revine în forță. Impresara a venit cu o nouă umilință pentru fostul ei soț, Laurențiu Reghecampf.

Anamaria Prodan și Dan Alexa au avut un moment pe care toată lumea în cunoaște – impresara l-a lovit peste față, iar la momentul respectiv presa a vuit despre acest subiect.

Evident, au apărut și multe speculații, însă cei doi nu au le-au confirmat niciodată. Acum, antrenorul îi ia apărarea impresarei, iar Anamaria Prodan, la rândul ei, îl complimentează.

Dan Alexa a fost întrebat despre scandalul cu Anamaria Prodan, atunci când aceasta l-a lovit peste față, însă el a precizat că nimeni nu îi poate lua meritele impresarei.

De partea cealaltă, Anamaria Prodan a scris un mesaj foarte frumos despre el pe pagina sa de Instagram.

Anamaria Prodan l-a dat de exemplu pe Dan Alexa

În mesajul de pe Instagram, impresara a avut cuvinte de laudă la adresa antrenorului și a precizat că el ar trebui să fie un exemplu pentru toți bărbații din lume.

„Felicitări, mister! Acest bărbat merită să-l dați drept exemplu în fața țării căci nu a ridicat mâna la o femeie, deși putea să o facă foarte simplu! În loc să faceți mii de știrii cu iz de scandal ridicați un monument al bărbatului unic educat cu respect incredibil față de o femeie numit Dan Alexa și arătați-l tuturor bărbaților din țara aceasta! Aceasta este educația adevărată ofertată bărbatului Dan Alexa de către mama lui”, a scris vedeta.

Impresara a avut și un mesaj dur pentru bărbații care bat femeile. Chiar ea a trecut printr-un astfel de episod cu fostul ei soț, atunci când s-au bătut în plină stradă.

”Într-o femeie nu se dă cu nici cu o floare! Dacă femeia ridică mâna te întorci, pleci și eviți orice scandal! Fătălăii nu se bat parte în parte cu femeiele! Sărăciile de bărbați frustrați și fără educație lovesc femeile și se mândresc cu asta! Aceste specimene merită scuipate și batjocorite de toți căci față în față cu un alt bărbat leșină instant de frică.

Bărbații adevărați știu să gestioneze situațiile cu calm! Luați exemplu de la Alexa și învățați băieții pe care îi aveți acasă să procedeze la fel! Dan Alexa este unic și a oferit o lecțiile de viață, de bărbăție, de demnitate tuturor bărbaților de pe mapamond”, a mai spus aceasta.