Anamaria Prodan s-a mutat din România. Unde locuiește acum. Vedeta este devastată

de:
24 iul. 2021
Anamaria Prodan s-a mutat din România. Unde locuiește acum. Vedeta este devastată
Anamaria Prodan

Anamaria Prodan e devastată după ce soțul ei Laurențiu Reghecampf a anunțat că vrea să divorțeze, așa că a preferat să părăsească România și să își caute liniștea într-un apartament de lux din Dubai.

Apartamentul pe care Anamaria Prodan îl deține este situat vizavi de celebrul Burj Khalifa, iar alături de copiii săi, impresara a preferat să se mute acolo pentru a-și reveni din drama trăită în ultima perioadă. 

Anamaria Prodan a trecut peste divorț?

Impresara a mărturisit că nu mai suportă ”mizeriile” din ultimele săptămâni și speră ca soțul ei să își asume viața alesă. Alături de copii, Anamaria Prodan vrea să meargă mai departe, cu demnitate. 

Mizeria asta nu mai poate să continue. Reghecampf să-și asume viața aleasă, pentru că eu și copiii mei vrem să mergem mai departe la fel de demni cum am fost pâna acum”, a spus Anamaria pentru Digisport.

Mai mult de atât, în stilul ei caracteristic, impresara a ținut să sublinieze că își dorește să păstreze curat numele familiei sale și al copiior ei, alegând, evident, luxul, la cote înalte. 

”Da, vă pup, sunt acasă în Dubai. Chiar îmi doresc să stau puțin în liniște. Am muncit prea mult în viața mea ca să las pe cineva să-mi murdărească numele familiei și al copiilor. Am închis nebunia asta. Stau relaxată, în lux cum am trăit mereu, fie că vă place sau nu”, a mai povestit impresara. 

Anamaria Prodan și-a schimbat atitudinea

Impresara nu a ratat nici ocazia de a se lăuda cu tot ce a dobândit în ultimii ani de zile, adăugând că nu vrea să mai audă absolut nimic negativ despre căsnicia ei. 

”Am ce nu poate avea decât puțină lume pe pământ, datorită faptului că sunt serioasă și că nu am avut vacanțe sau bărbați ‘cu bani’! Nu vreau să mai aud de nimic. Să facă și să zică lumea orice. Eu vreau să aud doar motorul mașinii mele Lamborghini și râsul și buna dispoziție a copiilor mei”, a spus Anamaria pentru sursa citată.

Amantele au intrat și ele în subiectul discuției, iar Anamaria Prodan spune că toate numele vehiculate până acum au mai fost implicate și în alte scandaluri. Impresara povestește că nu a vorbit însă cu niciuna dintre ele. 

”Mă întrebați dacă am vorbit cu ele? Eu vorbesc cu amante? Caciuc și Raiciu și am uitat cele două nume noi vehiculate sunt ce pentru familia mea? Nimic! Păi, numele lor figurează în fiecare scandal din familiile puternice. Habar nu am cine sunt!”, a explicat impresara.