Anamaria Prodan se recăsătorește după divorțul de Laurențiu Reghecampf. Cine ar putea fi al treilea soț al impresarei

de:
03 nov. 2021
Anamaria Prodan se recăsătorește după divorțul de Laurențiu Reghecampf. Cine ar putea fi al treilea soț al impresarei
Anamaria Prodan

După luni întregi e negare privind divorțul de Laurențiu Reghecampf, Anamaria Prodan nu numai că a confirmat separarea, dar are în plan să se și căsătorească din nou odată ce divorțul va fi încheiat în totalitate.

Laurențiu Reghecampf este cel care a anunțat divorțul de Anamaria Prodan încă din vara acestui an, iar ulterior s-a aflat că acesta ar avea și o amantă însărcinată cu care urmează să se căsătorească, Corina Bilcon.

Anamaria Prodan pare că este împăcată cu situația actuală, ba chiar a mărturisit că nu va pierde prea mult itmp și se va mărita în scurt timp cu un om bogat, deștept, dar și șarmant, după cum povestește chiar ea.

”Eu pot să îmi aleg în fiecare secundă orice bărbat din acest Univers, care mă va trata ca pe o zână. Mă voi mărita imediat. Cu cel mai bogat, cel mai deștept, cel mai șarmant bărbat din Univers. Nu am văzut pe nimeni în toți acești ani”, a mărturisit Anamaria Prodan pentru Fanatik.ro.

Bărbatul care o va face fericită pe Anamaria Prodan

Și nu e prima oară când impresara face astfel de afirmații. Recent, Anamaria Prodan spunea că odată ce locul din viața ei va fi liber, cu siguranță va fi loc de o persoană care să merite să fie lângă ea, lucru care confirmă pentru a doua oară faptul că impresara e pregătită să facă cât mai repede pasul cel mare.

”Eu sunt un om fericit, pentru că sunt sigură că orice se întâmplă în viaţa mea şi orice s-a întâmplat în viaţa mea, se întâmplă cu un anumit motiv. Și cred că, dacă se eliberează un loc de lângă mine, pe locul ăla se va aşeza cineva care, într-adevăr, merită să stea acolo”, a declarat Anamaria Prodan, pentru Romaniatv.ro.

În ciuda situației actuale, Anamaria Prodan preferă să rămână cu fruntea sus, apentru întreaga ei familie și să rămână un exemplu în continuare, indiferent de acuzațiile care i-au fost aduse în ultimele luni odată cu apariția veștii privind divorțul de Laurențiu Reghecampf.

”Eu toată viața mea am tins foarte sus şi poate am deranjat uneori. Chiar pe copiii mei şi soțul meu, cu aceste cerinţe duse la extrem.Trebuie să fim cei mai buni. Trebuie să luptăm să fim cei mai buni, trebuie să fim un exemplu de familie şi fiecare dintre noi să fim un exemplu în viaţă. Când copiii şi nepoţii mei vor băga numele meu, Anamaria Prodan pe Google, acolo trebuie să iasă numai lucruri frumoase.”, a mai spus Anamaria Prodan, pentru sursa amintită.