Anca Serea a recunoscut! Este sau nu însărcinată cu cel de-al 7-lea copil?

de:
13 mai 2021
Anca Serea a recunoscut! Este sau nu însărcinată cu cel de-al 7-lea copil?
Anca Serea și Adi Sînă

S-a zvonit în ultimele zile că Anca Serea ar fi însărcinată din nou, după ce vedeta a postat o imagine în care părea că are burtă de gravidă. Cum informațiile s-au răspândit repede, aceasta a recunoscut ce se întâmplă, de fapt.

Soția lui Adrian Sînă a mărturisit fanilor că spatele burticii de gravidă stau câteva kilograme în plus pe care le-a acumulat din cauza suplimentelor alimentare. Ea a adăugat că nu este însărcinată și nici nu va mai fi prea curând.

Anca Serea nu mai poate face copii?

Anca Serea a povestit că speculațiile conform cărora ar fi însărcinată nu sunt deloc adevărate Mai mult de atât, edeta susține că din cauza unor probleme medicale nu va putea rămâne însărcinată în perioada următoare, iar dacă și-ar mai dori un copil, cu siguranță ar adopta.

Soția lu Adi Sînă a mai mărturisit că a acumulat cam vreo patru kilograme din cauza suplimentelor alimentare, acesta fiind motivul pentru care fanii au reacționat atât de vocal.

”Nu, nu este adevărat. Condiția mea medicală nu îmi va mai permite, din păcate, să am în următoarea perioadă niciun fel de copil, poate doar unul adoptat. Nu sunt însărcinată sub nicio formă. Am niște probleme destul de grave medical care nu mi-ar permite.

Am luat câteva kilograme, este adevărat, vreo 3-4 și lumea probabil este învățată să fiu foarte slabă, dar din cauza faptul că iau foarte multe suplimente alimentare am mai pus câteva kilograme. Lumea probabil caută fantasticul acolo unde nu este cazul”, a mărturisit Anca Serea într-un interviu recent.

Ce probleme de sănătate are soția lui Adi Sînă

Soția lui Adi Sînă și-a făcut fel de fel de controale în ultima perioadă din cauza problemelor de sănătate cu care s-a confruntat, iar medicii i-au dat diagnosticul.

Anca Serea suferă de anemie, boală care o chinuie încă de la 19 ani, iar nașterile au agravat și ele starea de sănătate a vedetei. Aceasta a mai povestit că inclusiv medicii au rămas șocați atunci când au văzut ce valoare mică de hemoglobină are, însă cu un tratament bun, vedeta și-a putut reveni.

”Cu trecerea timpului, cu naşterile multiple, starea asta de anemie s-a acutizat, dar niciodată nu a fost aşa grav ca anul trecut, erau doar momente izolate. Acum sunt OK, dar atunci aproape că am căzut din picioare.

Mi-am făcut toate investigaţiile: RMN, endoscopie, colonoscopie, tot ce se putea, pentru că medicilor nu le venea să creadă că pot să supravieţuiesc cu o valoare atât de mică a hemoglobinei, iar depozitul de fier era infim”, povestea Anca Serea.