Anca Serea, la spital din nou! Soția lui Adi Sînă trece prin momente cumplite. Ce a pățit vedeta

de:
11 iun. 2021
Anca Serea, la spital din nou! Soția lui Adi Sînă trece prin momente cumplite. Ce a pățit vedeta
Anca Serea

Anca Serea a ajuns din nou la spital, în regim de urgență. De această dată însă, nu a fost vorba despre ea, ci despre mama sa. Soția lui Adi Sînă s-a alarmat după ce starea de sănătate a mamei sale s-a agravat. 

Întreaga familie s-a speriat de modul în care mama vedetei se simțea, așa că a fost nevoie de medici profesioniști pentru ca ea să fie tratată și diagnosticată.

Ce a pățit Anca Serea

Anca Serea mărturisește că a trăit o zi foarte ciudată. Mama sa s-a simțit foarte rău, motiv pentru care familia a decis să meargă direct la medic. După vizite făcute în mai multe spitale, vedeta a găsit medicul perfect.

Soția lui Adi Sînă a dus-o pe mama sa la un medic cardiolog, despre care spune că s-a ocupat foarte bine întreaga situație.

”Astăzi a fost o zi super ciudată pentru mine. Din păcate, mama mea s-a simțit destul de rău cu sănătatea și ieri și alaltăieri și am luat decizia să mergem la spital. M-am plimbat prin mai multe spitale. (…) Am fost foarte mulțumimți de serviciile lor.

Vreau să-i mulțumesc în special domnului doctor cardiolog care a văzut-o pe mama și s-a ocupat foarte bine de dânsa”, a spus Anca Serea la InstaStory.

Anca Serea are și ea probleme grave de sănătate

Dacă mama sa are probleme cu inima, fiind nevoie de consultul unui cardiolog, nici Anca Serea nu este departe. Vedeta a mărturisit la un momentdat că suferă de anemie și a ajuns la spital de mai multe orin din acestă cauză.

Anemia a debutat încă de la vârsta de 19 ani, prin niște simptome dificil de recunoscut. Așa cum era de așteptat, fiecare naștere a avut un impact asupra organismului ei. Anca Serea povestea că starea sa de anemie s-a acutizat, iar anul trecut a fost cel mai grav.

”Eu mă confrunt cu o anemie severă încă din tinereţe, înainte să-l nasc pe David, de pe la 19 ani, când mi-am făcut şi primele investigaţii din cauza unor menstruaţii abundente. Aveam ameţeli frecvente, stare de slăbiciune.

Eu nu am făcut tratamente susţinute şi nici cură de fier, decât în perioada sarcinilor sau când trebuia să nasc. Şi cu trecerea timpului, cu naşterile multiple, starea asta de anemie s-a acutizat, dar niciodată nu a fost aşa grav ca anul trecut, erau doar momente izolate”, a dezvăluit Anca Serea pentru Ok Magazine!